Sziasztok
Sikerült az utóbbi időben több nagyon kedves lányt meglátogatni, mindegyikőjüket bátran ajánlhatom.
Vivien 26:
Mivel arccal hirdet, nem volt meglepetés az ajtónyitáskor. Olyan szép, mint a képeken, nulla retus. Tényleg feszes test, sehol egy plussz kiló. Kölcsönös fr*nciával kezdtük, amire nagyon jól reagál, majd a kérésére átváltottunk 69-be. Végig nagyon kedves volt, a p*pón kívül sok mindent vállal (természetesen ). Fél órát töltöttem nála. Apró infó: szerintem dohányzik, bár nem kérdeztem.
Szimona 28:
Őt már másodszor látogattam meg. Szép test, rövid szőke haj. Nagyon-nagyon szép szilikon cicik, egyáltalán nincsenek eltúlozva. Vállal p*pót is, de nekem nem engedte. Azt hiszem, megleptem a kölcsönössel, pihennie kellett utána. Nem gépies, a barátnő érzés (sokat számít, hogy már találkoztunk), végigcsókolja az ember testét, a nyelvét is használja rendesen. Néha-héha felnézett a szemembe, mikor ott lent munkálkodott - ez a kedvemre való. Egy órát voltunk együtt. Apró infó: szerintem dohányzik.
Korina 30:
Ő egy vonzzó nő. Nagyon helyes arca van, megfogott a nyugodtsága, kedvessége. Egy kicsit több rajta a felesleg, mint ahogy az a képeken látszik, de így legalább van rajta mit fogni. Korina is vállal p*pót, vele ki is próbáltuk, méghozzá úgy, hogy ő volt felül szemben velem. Közben a szemembe nézett és bizony élvezte. P*pókedvelőknek kötelező meglátogatni. Profi vendéglátó, semmilyen kedvetlenséget vagy unottságot nem láttam rajta. Fél órás együttlét volt.