Hát, ha az a Lili érdekel, aki most éppen Győrben van, és fekete gyászszerelésben rontja a levegőt, mert ugye Liliből több is van Győrben, akkor csak annyit tudok mondani róla, hogy szegény csajnak valami meglottyant az agyában, mert pár napnál többet, nem tud megülni a p*ncián egyik helyen sem. Győr-Fehérbár-Tata "Bermuda" háromszögben röpköd, mint a Chematox-os légy. Ma például délelött Fehérváron akartam meglátogatni, de mire odaértem már át volt írva a hirdetése Győr-re. Van egy Nóri nevü barátnője is, ő is régi motoros. Ezek mindig együtt vannak, mint a két golyó a zacsiban. Vigyázni kell ezekkel a Lilikkel, mert egy időben 3 is volt belőlük Győrben. Én ugyan fehérvári vagyok, de sokat vagyok Győrben is. Barátnőjét (Nórát) már egyszer sikerült megakasztanom. Nem volt rossz. Csak őt is kurva nehéz elérni, délelött még nincs, délután már nincs. Ha mindenképpen egy Lilit akarsz megakasztani, akkor én a másik rövidhajú Lilit ajánlanám, ő is szőke, és a p*nája az maga a menyország kapuja. Egyébként egyet értek Blackheart 666-tal, hogy minden hirdető egy, és ugyanazon névvel, és adatokkal hirdessen. És akkor nem lenne probléma a Lana 21-esekkell sem. Az lenne az igazi Demokrácia. Persze az ***moderálva*** is egyformák lennének. :-)