Vasárnap estére keresek egy csinos hölgyet aki vállalna csak franciát.
Priviben várom a jelentkezést,ajánlásokat:-)
Köszönöm.
Vasárnap estére keresek egy csinos hölgyet aki vállalna csak franciát.
Priviben várom a jelentkezést,ajánlásokat:-)
Köszönöm.
Sziporka rendkívül normális és tiszta helyen van. A (fogatlan)Démonnal nem azonos! Na ott tényleg a proletariátus képviselteti magát igénytelen kivitelben!
Nagyon szépen kérem aki ezt irta legalább igazat irja, sose voltam több emberrel.
Ha az célod ez most lejáras, akkor sajnálni tudlak csak.
Aki ismer nagyon is tudja, hogy tiszta pedáns magamra és környezetemre ado nő vagyok.
Részemről ennyi.
Pendely! Egyébként 4-en rendelnek 3 szobában. Démon(alias Sziporka), Napsugár, Böbe, és Marica. A fürdőben, a wc-ben állandón találkozni lehet valakivel.:) Na erre mondják, hogy a "munkásosztály a paradicsomba megy". Harlem, hozzá képest Miami Beach. Ezeknek még szégyenérzetük sincs. A lepedőt egyik szobából a másikba viszik.:)
Sajna én is voltam nála ! Valami borzalom és az életkor meghatározásba is nagyon nagy hiba történt természetessen nem miniszban ! És ott rendel még egy fedél alatt Fekete démon ! Az ám az igazi csoda ! Nála is levan faragva 15 én a korábol ! Csak ovatossan fiuk a látvánnyal náluk nehogy felsirjatok álmotokban !!
Napsugár újra rendel. Szegénynek talán valami polgári foglalkozást kéne választani, mert nagyon nem ért ehhez. Ha egy nőnek el kell magyarázni, hogy mi a jó egy férfinak, az már a vég. Drága, ha olvasod ezt magadba kéne szállni, és nagyobb odafigyeléssel végezni a dolgodat. Nem abból áll az aktus, hogy menetjegyet adunk minden lépésedhez, és amihez éppen kedved van elvégzed. Ti ezt munkának fogjátok fel, és meg is vagytok győződve róla, hogy dolgoztok. Ez szolgáltatás....Persze mindig lesznek emberek, akik megelégednek azzal is ha valahova betehetik, és jobban szeretik a kenőmájast, mint a téliszalámit.
MILFHUNTER · Tag · amelyik hirdetése mellett ott van hogy kétes...
Hello. Kérhetnék infót Heni (24)ről? Róla nem találok beszámolót... Előre is köszi...
Semmi tapasztalat nincs róla ez kár mert jók a képei.
Maya 21
Aranyos kedves kis csajszi finom test a m*lytorkot mesteri fokon csinálja.
Igaz csak fél órát voltam de a sexben kicsit kapkodott.
De amugy nagyon jó sz*lg*ltató!
Wendy Love itt is fent van. :) Momóka néven.
mirabella 26,ról tud valaki mi van vele?
Sziasztok!
Vannak itt olyan lányok, akik ketten is fogadnának? Privátban is jöhet a válasz!
Köszi
Gergely · Lelkes újonc · hello mindenki van valakinek infoja sziszi 33-ról?
sexpeare · Lelkes újonc · A ***moderálva*** növelni akarja a forgalmat.
Sziasztok Regi 30 ról valaki tudna adni infot privátba vagy ide köszönöm előre is REgi30 igéretes tunik
Erre mi szükség volt?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Léna 21. Élőben úgyanolyan jó és szép, mint a képeken.
Külső és kedvesség 10 per 10. Barátnőfeeleng.
Minden úgy volt ahogy megbeszéltük.
Mindenkinek ajánlani tudom :).
SZiasztok.
Tudna valaki ajánlani egy kedves hölgyet ma estére...aki vállal Csak franciát?
Sziasztok és szép napot mindenkinek! Győrben, MILF hölgyeket keresek. Elsõsorban hölgyek jelentkezését várom, de urak véleményét és ajánlását is szívesen fogadom. Jelentkezéseket, véleményeket és ajánlásokat privátban is várok. Elõre is köszönettel és üdvözlettel!
sziasztok!
Járt manapság vki Léna 21-nél? A város melyik részén rendel? Kössz az infót.