Sya!Meg ne haragudj,soha nem voltam kétes hirdető,de mivel most raktam fel képeimet ezért addig ameddig nem aktualizál az admin addig sajna kétes vagyok!:PÉn legalább nem 20 kg lefaragás.agyon retusos csaj vagyok mint 1-2 páran és az meg hogy egy kedves barátnőmet védem akinek Asszem közöd nincs hozzá,r**adtul nem érdekel meg nyilvánulásod!Igen is Én itt meg Momó vagyok,és ha meglátnám hogy valaki az Én nevemen kapaszkodna fel,annak én is keresztbe tennék!Meg személyesen keresném fel,és elmagyaráznám neki a szitut!MIÉRT IS,MERT A *** moderálva *** A ***moderálva*** MÁR 4** ***moderálva*** NÉZETTSÉG,MEG NAPI VENDÉGKÖRÖMMEL SENKI SE FOG FELMÁSZNI ITT GYŐRBEN SE AZ ÉN NEVEMEN,SE MÁS A MÁSIK NEVÉN!Izabell28 meg azért Izabell,mert az ilyen csicska gyerekek miatt kellet anó nevet változtatnia!Jah meg reklám???ÁH DEHOGY!Érdeke múltkor Wendty oltottátok le mert aki eredetileg ő volt Lana21 az ne legyen Lana21 mert ő szőke és kedves?Akkor ki mire veri itt magát?Balu te meg mégse nyikkanj Izabellnél 2 szer is voltál!Tudja kivagy!Hi:P
Jah mindenkit várok 5 kór a sz**őkútnál!Zsanikám te is legyél már ott!Mi ott leszünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja Balu,ön reklám ott kezdődik,mikor idióta picsa kiírja magáról,mint valami vendég volt e XY-KISASSZONYNÁL MILYEN JÓ,DE JÖN A KOPP!MIKOR ADMIN KIÍRJA KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁMOT,ASSZEM EZ AZ ÖNREKLÁM!!!:)
Pusza Momó és várok még mindíg mindenkit sok szeretettel!:)