Szia!
Nem rád írtam!
Meg mivel te pasi vagy,gondolom az IQ betyarok nem talalnak meg,most idézni nem tudok miket szoktak írni,de eszméletlen,h egy normalis mondatot nem tudnak összeszedni,tehat ez a "teccő baba, kő kóla?:)
Szia!
Nem rád írtam!
Meg mivel te pasi vagy,gondolom az IQ betyarok nem talalnak meg,most idézni nem tudok miket szoktak írni,de eszméletlen,h egy normalis mondatot nem tudnak összeszedni,tehat ez a "teccő baba, kő kóla?:)
kankirály · Lelkes újonc · noémike,ölelj át gyengéden, és adj egy ***moderálva***.
MILFHUNTER · Tag · Ne általánosíts!
Én többet szoktam chatelni mint 5 perc és elmondhatom vannak ott értelmes emberek is...hirdetők, pasasok stb.
Bár sajnos az utóbbi időben nincs olyan nagy pörgés ott mint pár hónapja...persze ennek is megvan a maga oka.
Persze mint mindenhol ott is jellemző olykor a csőcselék akik szidják a nőket meg olyan nők akik ott akarnak partnert fogni de a nagy része jó arc.
Elég a chatre belépni 5 percre,rájövök hamar milyen emberek is vannak itt,az élettől is elmegy a kedvem,nem hogy még találkozzak!
kankirály · Lelkes újonc · akik itt vannak mindenki,rendezünk egy fesztivált,ahol az itt szereplő mesefigurák ,megjelenek és találkoznak egymásal.az összes nő és az összes férfi.engem az érdekel,miért nem lehet ezt?mi az akadálya?
Fölfigyeltem arra, hogy egyesek fizetős népszerüséget szereznek! Hogy megy ez? Egy darabig Monácska volt a kedvezményezett, eltünése után Alexa vette át a napi 7-900-as nézettséget, ami tényleg nem lehet igaz. Valami kamu itt, vigyázzatok velük!
Pál-Pusztai · Őstag · Bemásoltam a felugró ablakot amit a szerkesztőség írt Mindenkinek! :)
TAKARODJ INEN ,ÉS A FORUMOKBÓL IS TE IDIOTA
Na, itt őrjöngj, ha bajod van, arra csinálták! :D
De vicces vagy Kefegép! :/
Lefeküdtél vele? Nem lepedő akrobata, hát kövér, nem?
Na, add a számát ennek az orknak, jöhetmindenkinek privibe szerintem.
Mer ezt a fene se hiszi el, de látom, elvagy :D
köpköd, böföhóg, meg hányik :)
Szia Kefegép!
Ő nem Józsi, hanem Zs... Úr, lehet szed ő is Viagrát..... :P
Nem egy lepedő akrobata!
Nem ő a Viagrás Józsi?
...aztán egyszer csak megrántod a vállad, hogy ennek így kellett történnie.
Karesz, ez szerinted kinek lesz probléma? Szerintem nem neked...:)
Akkor miért is vagy itt?
Mit rombolsz a chaten?
Az egész oldal egy nagy hülyeség!
Jó! Kár, hogy nem veszi észre magát!
Sok unatkozó van itt, meg sok érdekesség! Így kell felkavarni a leülepedett ganét!
......és bakker, lehet Julcsit űberelni, azt hittem nem! :O
Bolond :DDD