Voltam a napokban Győrben a Kitti 23 éves csajnál.Valódi kora mindegy,nem ez volt a leglehangolóbb!Már a telefonálásnál gyanút kellett volna fognom,mert mikor megkérdeztem hol a kapucsengő a betongettóban,olyan ingerülten szólt bele mintha nekem zsigerből kellene ismernem az összes panel számozását meg bejáratát.***moderálva*** mondott fullos fél óráért és szinte hozzáérni sem lehet.Sokalltam,de gondoltam egyszer elmegy.Mindent ő akar irányítani az első perctől,pedig én vagyok a vendég.:)Utólag megnéztem a telefonomon,10 óra 57 perckor csengettem fel hozzá hogy engedjen be.11 óra 10 perckor lerántotta a gumit és őrült módon elkezdte rángatni a farkam.Mondtam neki hogy a popóval mi lesz.Azt mondta már arra nincs idő.Meg hogy akkor rá kell f*z*tnem.Mondtam hogy még negyed óra sem telt el.Persze erre marhára megsértődött és nagy kegyesen húzott egy gumit a farkamra és immel ámmal elkezdte szopogatni.Persze nekem már rohadtul elment tőle a kedvem.Végülis az egész hozzáállása tök unott,gépies és lekezelő.Totál el van telve magával.Nagy nehezen eldurrantam,aztán húztam el mint a vadlibák.Szóval ha meg akartok szabadulni ***moderálva***,inkább húzzátok le a retyón!
Nem tudom ki megy vissza hozzá másodszor is.