Dühöngő a köbön.
:-)))
Dühöngő a köbön.
:-)))
Büdös sajt!
Gyere a ringbe! Mit pofátlankodsz te be Fehérvárba??
Idióta, beteg állat! Fél napom azzal telt, hogy otthonról írtak, hívtak, te szánalom. Engem ott több ezren ismernek, és barátaim vannak.
Itt p*fázz, na hajrá!
Ha beled*glesz, se tudsz otthon lejáratni, nem mindenki a VL-ről ismer.
Mesélj, ki keresett meg ma, mivel? Aztán még 1 hívás, ki az?
"Gyere haza!" Na, ki voltak? Mesélj, nagyokos!
Nyomorult szánalom vagy.
Tak*rodj a szülővárosomból ki!!!
A szemembe néznél már egyszer élőben, azt nem mered, mi, gyáva féreg?
Örülök neki, ha ez egy szívből jövő nevetés, és nem egy vigyor volt, mert az gyógyít, a nevetés. :)
:) Senki sincs a ringben? Pedig várok egy nehézsúlyút, csak ő háj, én meg tömör izom, és kilóra a fele....xd
Ha van hol, nincs miért? :D
Ez a zárt osztály :D
Megcsinálták. Kész a dühöngő. xd
Viszont.
Perverzió? Hmmm, nekem már Maria Geronazzo is perverzió. Vagy inkább az undorító a jobb szó???
Bár...
Ahogy egy észak-dakotai indián mondás tartja: "Jó f@sz nem válogat..."
Megértem, hogy ezt gondolod. A te nézőpontodból más nem is lehet az eredmény. Akkor lenne más, ha a kiindulópont-rögeszméden képes lennél változtatni.
Tartalmat nem te adsz neki, az nélküled is megvan. Viszont az, hogy nem érted, az valóban a tied ebből. És csak ennyi. Semmi só nincs benned, semmi változatosság.
Arra gondoltam, hogy esetleg némi perverziót is belevihetnénk, ha az alapfelállás nem lenne már így is eléggé az! :-)) Grófit hívjuk meg gyertyát tartani! Az lenne az utolsó neki!
Ha te tudnád, hogy az mit jelent, és erre képes lennél, nem írogatnál ide, és nem itt keresnél követőket.
meglássd
Helyesen: "meglásd". Letérdelhetsz a professzor elé, és szépen leveheted őt szájjal kétszer!
Annyi, hogy eleve senki voltál, és fokozatosan, szívós munkával felküzdötted magad egy hazug, kavargató senkivé.
Félni neked van okod, de erősen!
"...nem ismertük egymást, sőt még félre is értettük..."
Ez minősít csak igazán téged! Emberismeret bukva, fórumismeret bukva, értelmezés bukva. Mindezt tetézi, hogy vagy csak bántasz, vagy csak nyalsz helyezkedve, vagy csak hazudsz. Ebben ki is merült az összes létállapotod.