Anonim modon nem tudsz rendört küldeni.
Elsö kérdés lesz a neved,okmányszámot.
ettöl függetlenül sajnalom ami veled törtent.
Anonim modon nem tudsz rendört küldeni.
Elsö kérdés lesz a neved,okmányszámot.
ettöl függetlenül sajnalom ami veled törtent.
Voltam pénteken a Dolly Kéjbarlangja nevű helyen.
Fél órát az egyik lánnyal, fél órát a egy másik lánnyal. A lányok akikkel voltam mindegy, nem ez a lényeg. A kabátom a folyosón hagytam amikől eltűnt 30.000ft. Távozás előtt vettem észre. Számon kértem a lányon aki kihívta az 1. lányt akivel voltam. Tagadták a dolgot én meg távozni nem akartam. Aztán jött a Dolly névre hallgató némber, aki ott a góré. a pénzem nem kaptam vissza, letagadták az egészet és fenyegetőzni kezdett, ha nem megyek el azonnal telefonál, de azt megbánom, mert akiket hív azok nem foignak kesztyűs kézzel bánni velem. Lehúzó, tolvaj banda. Ezt még megkeserülitek. Rátok fogom küldeni anonim módon a yardot, aztán telefonálgathattok jobbra-balra. Így loptak meg 30.000ft-tal.
Vigyázzatok srácok, ne vigyetek magatokkal plusz pénzt, pláne ne hagyjátok a kabátotok, mint én pancser a folyosón.
Richárd
Nálam most volt valaki akire ráillik a leírás.bördzseki,simkártyát,memoriakártyát...stb vitt el
szintén arckitakarással dolgozott nemsokára kinnt lesz a telószámom figyeld és azon keress meg
Kaller, ne nevess, ez nem vicces, itt dühöngeni kell!
A kutya rúgja meg! A macska vigye el! xd
:D
Sziasztok!
Olyan embereket keresek , akit az elmúlt 3 évben megloptak,átvertek,becsaptak, akár az ügyfelek akár a hírdető lányok részéről.Értek ezalatt lányoktól ruhákat , készpénzt, telefont, LAPTOPOT, ékszert , ügyfelek részéről pénzt ill.értéktárgyakat stb. Konkrétan egy lányról van szó aki saját bevallása szerint országszerte főleg Budapest , Miskolc, Debrecen és környéke több helyről napok akár hetek alatt ilyen értéktárgyakat tulajdonitott el.Magát jó színben feltüntető , akár betársult kolléganőként adva el , elhelyezkedett az ország több pontján helyekre és az ott dolgozó lányok bizalmát elnyerve különböző módon lopott. A lány külseje : kb 160 magas, sötét félhosszú ill. hosszú hajú, sötét szemű jól kommunikáló 19-23 év közötti lány. Ezen az oldalon sok városban (igaz arckitakarással) d*lgozott.
Kérek mindenkit , akinél kárt tett ill. sérelem érte jelentkezen a megadott e-mail címen ***moderálva*** további részletekről ott!
Köszönöm!
Sziasztok!
Nem tudom, hogy ki hogyan van vele de kezd elegem lenni a sok kamus telefon
hívogatásokból.
Főleg címek vadászokból.
Mindig a lányokat szídják a férfiak jó volna néha azért már elgondolkodnának végül
is mit akarnak?
Tudod, ha unatkozól ott a kezed, és kész az még p*nzbe se kerül.
A másik sok nő olvassa a hozzászólásokat, és észre venni amikór reklám a szöveg valakíről.
Nem mindenki buta liba bármilyen furcsa is.
Tisztelt Anita69, Hercegnő, újabban Ádám69!
Nem tudom még hány néven mószerolsz itt normális fórumozókat. Sajnálom, hogy más szemében meglátod a szálkát, magadéban meg a gerendát sem veszed észre. Nem baj, szellemi nívódból mindössze ennyire telik. Ahogy megpróbálod álcázni magad az szánalmas: bejelentkezel fiú névvel, aztán úgy írsz, mint egy nő.Majd amikor a végén felfogod, hogy nem valami férfiasra sikeredett az írásod, akkor ismét megpróbálsz férfi lenni. Eléggé skizofrén személyiségre vallanak ezen húzásaid. De ez sem baj. Ami igazán baj, hogy te fikázol mindenkit, majd szaladsz árulkodni. Mindenesetre az alant közölt zagyvaságod egy valamire jó volt. A hemzsegő helyesírási hibáid bizonyítják, hogy az oldaladon közzétett hozzászólásokat is te írod férfiak nevében. Tényleg rosszul mehet az üzlet, ha így próbálsz reklámot csinálni magadnak. A témát a megem részéről ezennel lezártnak tekintem!
tud valaki segiteni nekem egy percre?
sziasztok
Szia!Melyik Monáról?
Enemy mi van veled mostanság ? Hiányzol :(
Sziasztok valaki Monárol infót:???????????
mi rosszat irtam?
hirdető vagyok és semmi rosszat nem irtam. A fórumon meg akárki irogathat.
szia van valami érdekes és kivételes
Majdnem sikerült :D