Nekem tetszik. Holnap tervezem, de elmenni nem lehet hozzá, ahogy írja az adatlapján. Remélhetőleg holnap öszejön a találka. Köszönöm az infókat! :-)
Nekem tetszik. Holnap tervezem, de elmenni nem lehet hozzá, ahogy írja az adatlapján. Remélhetőleg holnap öszejön a találka. Köszönöm az infókat! :-)
Szívesen😉
Még valami. Magyar a csaj? Érted, hogy értem? :)
Nem sötét bőrű csaj de az se biztos, hogy teljesen Magyar....
Na itt a probléma nálam. Így inlább kihagyom. Fáztak már így rá páran.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy ismer-e valaki kismama hirdetőt?
Akár privátban is várom a válaszokat!
Előre is köszönöm.
A felhivott kedves jazminmasszazs hogy mennyi pénzel tudnék beszálni az üzletbe és még az is kiderült hogy van egy barátnője LOL
???
Kamilla 28-ról véleményt szeretnék kérni.
Sziasztok drágáim vasárnap estig a városban szekesfehervaron a szopócsoda hivjatok gyertek bátran pusz
Sziasztok!
A hónap végén Szegedre látogatok néhány napot. Ezer évente egyszer vagyok arra, tudnátok ajánlani valakit akit mindenképp érdemes ott meglátogatnom? PM-ben is jöhet, ha esetleg nem elérhető itt mindig... Köszi előre is! ;)
Sziasztok!Komlón keresek helyet! Viberen elérsz (+3670-640-79-90) Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Olyan hölgyet/hirdetőt keresnék elsősorban Győr,Komárom vagy Budapest és környékén, aki rendelkezik (felesleges) anyatejjel és akár aktus nélkül engedné, hogy megkóstoljam, szopjam a melleit,stb...
Max 30/45 perc és akár több alkalomra.
Jártasságom van benne, de sajnos egy ideje már nem találkoztam ilyen hölgyel...( legalábbis itthon MO-n )
Tisztelet és diszkréció nyílván elvárt!
Ha tudsz ilyen hirdetőt vagy Te magad vagy az, akkor kérlek küldj privát üzenetet és egyeztetünk mindenről!
ui: A véleményed erről a fétisről és, hogy "haha ott a bolti tej", köszi, de hidegen hagy!
Augusztus 30 estétől szeptember 1 délutánig Pápán lennénk.
Van esetleg valakinek ott helyben valami szállás (szex búvóhely) lehetősége akkor írjon nekünk!
Előre is köszönjük!
Barátnőt keresek Győrbe erotikus munkára 30 éves korig!
Győrben keresek barátnőt erotikus munkára, korrekt feltételekkel és diszkrét környezetben. Kezdők jelentkezését is szívesen várom! Ha szeretnél egy támogató és biztonságos közegben dolgozni, ahol te szabod meg a feltételeket, írj bátran!
Amit kínálok:
- Magas kereseti lehetőség
- Rugalmas munkaidő
- Biztonságos, diszkrét környezet
- Támogatás és segítség a kezdéshez
Elvárások:
- Ápolt megjelenés
- Korrekt hozzáállás
- 18 éves kor betöltése
Ha érdekel, és szeretnél többet megtudni, vedd fel velem a kapcsolatot bizalommal!
Elérhetőség: WhatsApp: +43 688 64573846
Erotikus-Masszőr Barátnőt Keresek Bécsben
Kedves Hölgyek!
Több mint 10 éves tapasztalattal keresem barátnőmet, aki szívesen csatlakozna hozzám Bécsben. Ideális jelölt
•vékony alkattal,
•fiatalos kinézettel és
•alázatos attitűddel rendelkezik. Ezek az előnyök vonzóbbá teszik a vendégek számára a munkádat, de természetesen bárkivel szívesen együttműködöm.
Fontos, hogy a vendégeink elvárják, hogy
•szép arcod legyen, valamint, hogy a
•masszázsod a lehető legintenzívebb élményt nyújtsa,
•gumis franciával kiegészítve.
Ha szükséged van rá, akár kiutazásban is támogathatlak, hogy a találkozónk stresszmentes legyen számodra. Számomra a legfontosabb, hogy elégedett legyél itt a munkád eredményével. Ezért mindenben szívesen segítek neked!
Várom jelentkezésed! Érdeklődj bátran, tedd fel a kérdéseidet nyugodtan.
WhatsApp: +43 688 64573846