Kollegák, csak én gondolom úgy, hogy a lányok manapság fordítva ülnek a lovon? Az egyik hölgyemény feltételként kötötte ki az intelligenciát, hogy jó pénzért méltó legyek arra, hogy meglátogassam... Felhívom, mondom gyermekpszichológus vagyok vagyok, az elég intelligens? Azt mondja, nem biztos, mert a pszichológusok gyakran hülyébbek, mint a betegeik...Nem akartam belemenni, hogy nekünk nem betegeink, hanem klienseink vannak, amire ő gondol, az a pszichiáter-inkább gyorsan elköszöntem...Mit szóltok?
Gyerekek, a világ teljesen a feje tetején áll! Manapság a pasi fizet és még a csaj hozza a játékszabályokat! Ezt nem, azt sem...kb.az az elvárás, hogy állítsd fel magadnak, én szétrakom a lábam, én mérem az időt, te meg oldd meg 3 perc alatt. Tisztelet az igen kevés kivételnek...Nézzétek már, milyen alap dolgok mennek extraszámba, illetve tilosak...az eszem megáll🤔🤔🤔Ja, és harmincon felül mindenki kb.10 évvel idősebb, mint amit mond magáról...A huszonéveseknek meg hatalmas az arcuk, ügyetlenek, türelmetlenek. Az egész városban két frankó csajt találtam eddig.