Arra gondoltam, hogy esetleg némi perverziót is belevihetnénk, ha az alapfelállás nem lenne már így is eléggé az! :-)) Grófit hívjuk meg gyertyát tartani! Az lenne az utolsó neki!
Arra gondoltam, hogy esetleg némi perverziót is belevihetnénk, ha az alapfelállás nem lenne már így is eléggé az! :-)) Grófit hívjuk meg gyertyát tartani! Az lenne az utolsó neki!
Tartalmat nem te adsz neki, az nélküled is megvan. Viszont az, hogy nem érted, az valóban a tied ebből. És csak ennyi. Semmi só nincs benned, semmi változatosság.
Megértem, hogy ezt gondolod. A te nézőpontodból más nem is lehet az eredmény. Akkor lenne más, ha a kiindulópont-rögeszméden képes lennél változtatni.
Perverzió? Hmmm, nekem már Maria Geronazzo is perverzió. Vagy inkább az undorító a jobb szó???
Bár...
Ahogy egy észak-dakotai indián mondás tartja: "Jó f@sz nem válogat..."
Viszont.
Megcsinálták. Kész a dühöngő. xd
Ez a zárt osztály :D
Ha van hol, nincs miért? :D
:) Senki sincs a ringben? Pedig várok egy nehézsúlyút, csak ő háj, én meg tömör izom, és kilóra a fele....xd
Örülök neki, ha ez egy szívből jövő nevetés, és nem egy vigyor volt, mert az gyógyít, a nevetés. :)
Büdös sajt!
Gyere a ringbe! Mit pofátlankodsz te be Fehérvárba??
Idióta, beteg állat! Fél napom azzal telt, hogy otthonról írtak, hívtak, te szánalom. Engem ott több ezren ismernek, és barátaim vannak.
Itt p*fázz, na hajrá!
Ha beled*glesz, se tudsz otthon lejáratni, nem mindenki a VL-ről ismer.
Mesélj, ki keresett meg ma, mivel? Aztán még 1 hívás, ki az?
"Gyere haza!" Na, ki voltak? Mesélj, nagyokos!
Nyomorult szánalom vagy.
Tak*rodj a szülővárosomból ki!!!
A szemembe néznél már egyszer élőben, azt nem mered, mi, gyáva féreg?
Dühöngő a köbön.
:-)))
Csak a büdös sajt nincs sehol. Majd, ha alszom, mert még itt is gyáva, és a nőkre jellemző kígyó van benne.
Reggelre gondolom bemásol valamit a kedvenc wikipédiájából, értelme annak sincs. :D
*
Na mi van? Nincs semmi a wikipédiában erre? xd
Eddig gyenge...
Amit Fehérváron csinálsz, az is...
Légy végre férfi!! Ha tudod, mi az. (?)
Gyengébbet nem verek :D