Elvira,szép hétvégét Neked!
Elvira,szép hétvégét Neked!
Végig olvasva e sorokat,sztem 1 lány sem adozik,csak te,de a te dolgod,miről adsz számlát .Volt egy fürdés,tüsfürdő,törölköző,na aztán egy gumi,szopás dugás és a végén egy popsitörlő,vagy ismét fürdés :D :D :D na és ezt mennyibe számitod? és mennyit adozol utána.A másik,minek adozni,hisz mire te nyugdijas leszel,már nyugdij se lesz :P :P Inkább tennéd félre magadnak a dunyhába,vagy ingatlanba:D :D a spejzbaaz üvegek alatt
Megkérlek kedves Zsófia,hogy ne írogass nekem privát üzeneteket,mert nem ismerlek,és abszolúte nem vagyok rád kiváncsi. Apropó Hajduszoboszlón jobb? Valahogy eltűntek a domina képek is...
Üdv! :)
"Adózunk " ( hozzájárulunk a rezsihez) mi a lányoknak rendesen, önként és dalolva! :D
..ajajjajaj!? :)
Igen tudom mi a bajod velem:) nagy a szám szívd szerint már rég bevertél volna egyet:) nekem D
Légyszíves szólj hogy melyik képmet szedjem le.
Voálá varázsolj nekem egy jó utat:)
A bemutatkozó szövegem most oké vagy nagyon MILFES,segíts fogalmazni küld el priviben,átézem ha jó elfogadom:)
Ez már a szerelem előszele! :)
Szeretnéd tudni ugye:)
Húzzak el innen legyen egy p....s pali aki eltatr :) na ne az még ennél is rosszabb lenne.A tortát megveszem magamnak.Nagyon szeretem csak nem ehetek sokat. A jóból mert megárt:)A szabadságom semmi pénzért nem adom fel,még ha beledöglök akkor sem:)Világ életemben független voltam és az is maradok.
Hátha ennyire XD vagyok a számodra,akkor bemegyek néhány nugdíjas otthonba megnézem ki van a legrosszabb állapotba,hogy nincs -e rokona mennyi a hagyatéka és várok. Bejárok hozzá dumcsizni nehogy gyanús legyen a dolog.Aztán felveszem a gyászruhát egyhétre habár én szeretem a feketét. Számomra ez lenne a gusztustalan dolog.
Semmi olyat nem írtam pedig!
nem az a fontos,hogy szép legyen a nő.esze legyen!a hülye nő önmagára és a partnerére nézve is életveszélyes.
Gondolom IQ tesztet nézel előtte :)
...de akkor ùgy lenne korrekt ha a lány is a tiédet :))
Na így jó a hírdetésem:)
Táncos felbortalak én hamarabb mint gondolnád.
Már hiányoztál mint tanyára a villany.