De most lázom, hogy az IGAZI!!!
Nem a kis hamis popsi, nem ám!
De most lázom, hogy az IGAZI!!!
Nem a kis hamis popsi, nem ám!
Há hogy a fenébe ne
Én már értem, új maszázsfajta van.
popsi69 masszázs, az jó!
:D Szerintem mindegy. Bárki... érted.
Ja,és ez itt a masszázs most nézem...hát így még bonyolultabb.Jó,befejeztem. :D
Semmi,csak nem értettem ki Ő,hova megy,miért van ott,ezt miért ide írja,és egyáltalán mi van??? Mondjuk még most sem értem,de hát hamarosan kiderül ez gondolom...
?
?
sziasztok már egerben vagyok
Thai!
Két perce hogy írtam pár sort Szabináról a győri fórumon!Ajánlom figyelmedbe!
szabina győr masszázs róla valaki valamit? kép alapján tuti csaj csak masszázs vagy lehet több is ?
Miért? A svábot lehet svábnak hívni? :)
Van 4 nap hirdetésem, neked adom szívesen, én már itt nem tudom, hol hirdessek. Sehol, itt legalább is sehol...
...a memóriám :)))
Akkor jó :))))
Ja, aki pénzt akar keresni, nem ír egy szót se... :)
de nekem csak annyi kell, ami elég. Az én életem nem a mennyit mennyiértről szól.
Nincs rossz napom, csak azért tudja már mindenki, hol a helye! Érted?
Szopókirálynő Böbike volt már csontkovács, másik veszprémi két számon, két helyen, kétféle hirdetéssel, nekem meg a vendégek mesélnek, dehogy masszőr, kurva... :) De jól baszik. :D
Oké,megoldom!
Kedves Elvira,
szerepet cserélünk :)
A chaten kerültük egymást, mert már a zenébe menekülök, meg az állatvilágba inkább...
Semmit sem lehet tenni, de mire kimoderálják, ezrek, tízezrek olvassák. :)
Masszőrből kurva, kurvákból profi masszőr! Csak ez ugyanolyan csalás, mintha én pszichológusnak hirdetném magam.
Bár elegen megkerestek a nyomorukkal, aztán léptek, miután a SAJÁT "bajukat" elsírták Nekem!!!!
A francot érdekli, ő állt be!
Szia Elvira! Köszöntelek köreinkben újra :)))) Csak tudod furcsa volt,hogy mikor errefelé olvasgattam az elmúlt pár napban,nem voltál sehol,így gondoltam megkérdezem mi a helyzet ?! De akkor csak pihi volt,meg készülődés a hétfői nyitásodra.Gratula az új helyedhez,és sok sikert kívánok Neked! A fotóimról csak annyit,hogy Miskolcon nagyon nagyon sok a kamus hirdető,kevés a korrekt lány.Mivel én 2.5 évig ebben a városban hirdettem arccal,most is bevállaltam ezt,annak érdekében,hogy aki nem ismer,az még véletlenül se gondolja,hogy én is trükkös vagyok! Jaaaaaa,hát Debrecenbe egyszerűen szerelmes lettem az ott töltött 4 hónap alatt,úgyhogy megyek még vissza természetesen hamarosan,de erről a hirdetésemben lévő emailen keresztül majd részletesen,jó? Írj oda nyugodtan! Szia,puszi!
Elvira hova lett?