Hali! Zsófi engem is érdekelne! Előre is kösz!
Hali! Zsófi engem is érdekelne! Előre is kösz!
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat Zsófi(24)-el kapcsolatban?
Hali! Szandráról valaki tudna infót adni. Előre is kösz!
Rékáról, vagy Angyalkáról nincs valakinek infója?
Dominika abbahagyta pár hónapja.
Hali! Régebben hirdetett egy lány Dominika néven, valaki tud róla valamit? Köszi
Rékáról infó? :)
Rékáról nincs infótok?
Te irigy megsavanyodott kiélt fejű Nőszemély fejezd be a mocskolódást, mert ez nálunk nem szokás!!! Tudom Ki vagy a nikked mögé bújva! Vegyél vissza magadból de sűrgősen!!!
Nem unod még hogy a lanyokat fúrod?az hogy valaki nevet változtat nem bünteti a törvény,de azt igen, hogy felesbe *olg*ztattál Györben,kiirjam a lányok neveit is akik nálad voltak?
Nem elég hogy a györi csajokat lejárattad?Húzz el inkabb ebböl a körböl,azert mert neked nem megy,ne a többi lanyt hibaztasd!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
KICSIT VICCES! LEXYBŐL-NIKI 25 LETT!TÁN ENNYIRE NEM MEGY?VAGY PAPNÁL VÓLT KERESZTELKEDNI!:)
Annyi csaj van most Ajkán mégis semmi hozzászlás,info,élmény,rossz tapasztalat!Pedig manapság az ember csak akkor indul el valakihez ha van róla legalább 2 vélemény ami pozitív sztem!
Persze annak a hozzászólása nem sokat ér aki akkor regisztrált,az valószínűleg önreklámozás...!Pedig én meglátogatnék valakit ha javasoljátok!
Szia kedves! Már csak a héten vagyok elérhető!!! Vasárnapig maradok!!!! Puszi: Jessyca
Kedves Látogatók! Legyetek szívesek írjatok valamit nekem Jessikáról! Jó a bemutatkozása!Jövő héten arra járok :-))
kellemes ünepeket neked,és mindenkinek
Kellemes, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!! :)))
Lexihez,azt hiszem ajkán dolgozik,györben ,tutti jo volt ő.Szép formás és kedves,olyan igazán kedves,nem megjátszott,ugy éreztem.
Sziasztok Urak!
Arról, hogy kihez ne menjen az ember, olvastam.
Kit ajánlanátok ezen a környéken akihez érdemes menni, esetleg személyes tapasztalat?
Mindenkinek szép és könnyű napot kívánok!
Sziasztok fiatal ajkai lányt keresnék tudtok nekem ajánlani valakit?
Kittinél valaki volt már? Képek alapján csinos. Tapasztalat?