Doktorkotasz!
Teljesen egyetértek Veled!
Sajnos én is tapasztalom,hogy nem mindig írják magukról a hölgyek a valós kort,sokszor 10-15 évet is hozzá adnak.
Ha látható a hírdetésben a hölgy arca,semmi probléma,akár 100 évet is kamuzhat,nincs semmi probléma hiszen a helyzet ilyenkor egyértelmű.
Ha viszont nem látható a hölgy arca csak a teste,akkor nagyon kellemetlen tud lenni a szitu.
Baromira egyszerű helyzetet kell az embernek ilyenkor teremtenie,én ilyen esetben ott hagyom a hölgyet ha nem tetszik,mert például sokkal több a valós életkora.
Ez egy jogos önvédelmi helyzet egy vendég számára.
Ha ő megteheti,hogy becsapással próbál érvényesülni mások kárára,akkor nekem jogom van ott hagyni,nem foglalkozni vele tovább,akár el is magyarázhatom neki azt hogy most miért is hagyom ott és nem foglalkozom vele tovább,azért hogy megértse és okuljon belőle.
Panaszt viszont ilyen esetben nem tehetek a szerkesztőség felé!
Mert azt a radai rosseb se tudja,hogy valójában ki hány éves,a történet nem is arról szól hogy ,,Margitka,, 18,esetleg 28,vagy 68,stb éves.
A szitu inkább szól arról,hogy ez az egész egy zsákba macska minden esetben amikor a hírdető hölgyek nem teszik láthatóvá az arcukat.
Elmész,megbeszéled előtte az időpontot,megnézed,és ha nem tetszik,nyugodt szivvel ott hagyod,és mész tovább a másikoz,pont.
Ilyen egyszerű az egész.