***Kérjük az Önreklám mellőzését*** (Angyal)
Minden tiszteletem a tiéd,és a többi hozzászólóé,de itt valami félreértés van!1,abszolút semmi kifogásom azok izlése ellen,akik a huszon éves korosztályt kedvelik,ha szexről van szó,ha én férfi lennék,én is csak ilyent keresnék elsősorban.Az más kérdés,hogy milyen korosztálynak milyen a hozzáállása,de nyilván ez is ember függő.Szóval masszőr 69,egy jó csajt még én sem dobnék ki az ágyamból...:D.Amit meg akartam világítani,hogy igenis ismerek pár csajt,és ők nem ötvenesek,nincs a munkakönyvük nálam,de majd ha lesz,szólok,és akkor majd egész mást fognak csinálni.Ugyanis ha már itt tartunk,ha már ennyire rólam van szó,az életkoromnak (ami azért nem ötven fölötti,megmutatom szívesen az igazolványom,bár semmi közöd hozzá),szóval az,hogy hány éves vagyok,nullán nem befolyásol,és nincs köze ahhoz,amit én csinálok,úgy látszik nem olvastad el figyelmesen a hirdetésemet.Nyugodj bele,hogy hozzám még tíz év múlva is többen jönnek,mint bárkihez.Ez nagyképű dumának hangzik,nyugodtan minősítsétek,nullán nem érdekel,mert NINCS SZÜKSÉGEM ÖNREKLÁMRA,sokszor nem tudok haza menni,mert annyi embernek van szüksége arra,amit én adok,és még csak ki sem fáraszt,mert örömmel adom,felülről kapom az energiát,amire szüksége van mindenkinek.Egyáltalán nem azért írok be,hogy reklámozzam magam,erre elég a hirdetésem,a Tűsarok meg kedves Kisboa,mint írtam is,pár kis szösszenet,ami azért van ilyen nick-néven,mert amint látod,minden egyéb témától,hozzászólástól függetlenül pár kis mozzanatba próbál betekintést nyújtani a mi oldalunkról,hogy lássátok nem mind arany,ami fénylik.No meg,hogy ez az oldal ne csak arról szóljon,hogy a hirdetők rejtetten,meg nem rejtetten egymást f*kázzák.Bocsánat a hosszú szövegért,tényleg ha úgy jött le eddig,hogy valakit is meg akartam sérteni,vagy magamat fényezni,eszemben sincs,a többi lány a maga kategóriájában éppúgy jó,és értékes,és ti vendégek nyilván oda akartok menni,ahol a legjobban érzitek magatokat,és kinek a pap,kinek a papné.