Szia,kifejtenéd bovebben?Hogy néz ki arcra?Hogy áll a dolgokhoz? Koszi!
Szia,kifejtenéd bovebben?Hogy néz ki arcra?Hogy áll a dolgokhoz? Koszi!
Hát azért a képeken lehet látni, hogy az előző nem stimmel
Szia! Szerintem a Te és a lány érdeke is, hogy gumival csináld. Azért gondolj az egészségedre!
Ma voltam Viktóriánál..Hát khm.. A képeken egy fehér bőrű, nagymellű nő van. Az utóbbi stimmel is.Nem volt 1 nagy élmény,de nem is volt rossz:)).
Judithoz megyek pénteken, 50év feletti, ha valaki járt nála az kérem mesélje el. Nagyon fontos!!!
(Júlia néven és Zsuzsa néven is megtaláltam. Valahol az Ifjuság krt.-n. Sajnos ezen az oldalon nem hirdet.)
Az elmúlt pár hét folyamán volt szerencsém kipróbálni Kittit és Vikit is és érzéseim vegyesek.
Kitti tényleg szép és formás. Szilikonmell, műszempilla és talán még kontaktlencse is, de nagyon szépen van összerakva.
Viki sokkal vékonyabb, úgy tűnt, hogy rajta minden eredeti, bár a haja már nem fekete, mint a képeken, inkább barna. Igazából nekem alakra ő jobban bejött.
Mindegyikőjük kedves és megteszi amit kér az ember, de látszik rajtuk, hogy ez munka. Valahogy egyikőjüknél sem éreztem, hogy ide vissza kéne jönnöm máskor is,de lehet, hogy csak az én igényeim túlzóak.
Angelről nem tud valaki valamit? Ő még rajta van a listán.
Doroty-ról tud valaki valamit?? voltatok már nála??
Szeretnék 1 "lazító" masszázsra menni egy kedves vékony lányhoz. Tudtok vkit ajánlani??
Most láttom, hogy visszajött, sokunk örömére!
Lehet már Kitti nem is jön vissza?? Nekem azt mondta, már nem sokáig lesz. Vagy másik városban próbál szerencsét. Ki tudja.
Valaki járt már Mya-nál? Mya(40) és Mya(42) néven is találkoztam vele. Jól jönne egy kis biztos infó indulás előtt. Kösz.
Jöjjön vissza a Kitti!remélem holnap már lesz :)ő a királynő Győrben,a szép kis modell alkatu,szilikonos Kittike :)várunk vissza!
Hello !
Chanelt szeretném meglátogatni, nagyon jók a fotói!
Van vkinek tapasztalata róla ??
http://stellagyor.mindenkilapja.hu
Elkészült a weblapom, akit érdekel az adott linken megtekintheti!:)
Senki nem tudja Kitti mikor jön vissza? Már úgy hiányzik!
Sziasztok!
Valaki valamit tud Vandáról? Már rég fel akartam keresni csak sajna nem jött össze! Most pedig nem találom az oldalon és a tel száma meg nincs meg. Esetleg valaki tudja a számát?
Előre is köszönöm a segítséget!
Nagy kár,hogy Kitti most nincs:(nélküle kicsit üres a terep.
Huu ez az Anna(41) nem gyenge :)micsoda test,biztos meglátogatom.
sziasztok:)
Clau fantasztikus volt! szeretném mindenkinek ajánlani.
tiszta környezet,ügyel a higiéniára,bájos kedves,jó test,van humorérzéke,vagány és még sorolhatnám.
jah és nagyon jól használja a beszélőkéjét,nem csak beszélgetésre. 10\9.élvezzétek!
csácsá
tudna valaki valamit írni Chanel vagy Leusrol?Megköszönném.