Igen!Végre egy őszinte,szép kerek, igaz történet.Ez a fórum ilyenekből kellene,hogy álljon:D.Jó volt olvasni.Tanulságos lehet sok ember számára,természetesen beleértve a szolgáltató szférát is.Nem akaraok védeni,és bántani,bírálni sem senkit.A szexuális szolgáltatás egy olyan hivatás amit nem igazán lehet hasonlítani konkrétan semmihez.Én azért megyek el egy ilyen szolgáltatást igénybe venni,hogy abszolút próbáljam magam jól érezni,egy olyan emberrel akit nem is ismerek.A forgatókönyv lényege ugyan az.Viszont nincs két egyforma eset.A lányok töbsége felvesz egyfajta sablonosságot,gépiességet,és távolságtartást,még intim közelségben is.Mondhatnám úgy is süt róluk a kényszer,a mesterkéltség,vagy rosszab esetben az unalom és közöny.Ezen lányok tábora az én tapasztalataim szerint a népesebb.Ők szeretik a pénzt,a testük szépsége által nyújtott lehetőségek előnyeit,de valójában gyűlölik az egészet.Biztos nem könnyű ezt jól csinálni.Már csak azért sem,mert mindenki tudja az egész nem más mint illúzió. Színészi szemszögből megközelítve mondhatnám azt is sok a statiszta akinek főszerepet osztottak.Pedig minden férfi társam szeretné megtalálni a maga Oscar díjasát.Alakítani mindenki tud,de nem mindegy hogyan.Persze sokan lehet most azt mondják mi ez a sok körítés?."Kielégít"és már jó is a csaj.Van ilyen kategória is.Biztos van aki azt mondja most egy ilyen helyen ne várjak semmi érzelgősséget.Viszont van viszonyítási alapom ami alapján eltudom dönteni hol kezdődik a jó, és a mégjobb.Az ölelés,a csók(nem a puszi)a gyengédség,kedves szavak,símogatások,apró csókok mindenhova.Ezek ugyan aprócska dolgok egy bőnyálas,mélytorkos franciához képest,de lehet,hogy néha többet érnek,és alapja kellene,hogy legyen minden ilyen típusú szolgáltatásnak.Ezeket azért írtam le, hátha néhányan magukra ismernek,és szívesen fejlődnének.Szép napot mindenkinek.