Ismerek egyet, soha nem volt fent oldalon.
privatban írj rám.
Ismerek egyet, soha nem volt fent oldalon.
privatban írj rám.
Szia! Tudnál esetleg linket, elérhetőséget? Köszönöm!
Hello van valakinek infoja esetleg t.száma a régebben hirdető kátyára?nem a mostanira!illetve Elzára..Elza aprohirdetésben hirdetett testepités volt a hobbija illetve a derekan volt eggy tetovallás
Sziasztok.
Amator lányt tudtok esetleg?
koszonom. :)
Szia! Egy linket tudnál küldeni? Vagy elérhetőséget privátban?
Ja és kiderúlt 65 éves de én még ilyen gusztusos szép puncit nem láttam és valóban élvezte amint megújjaztam.
Már nem dolgozik van egy pasija. Régebben voltam nála maszin mint kiderúlt ezért fogadott csak. Persze titokban.
nemrégiben voltam nála.. *** moderálva *** egész kellemes hirdető meg voltam vele elégedve..
Reptor, elárulod, hogy milyen néven hirdet az idősebb nő, aki jól masszíroz a Répce utcában?
De még mindig nem derült ki, hogy ki az a milf a Répce úton...
A barátnője Katica, ő is besegített neki úgy tudom. Elég sokan jártak hozzá bedig idősebb kategória. Leszbizni is szoktak ha igaz bár kétlem.
Ő milyen néven hirdet?
Szia!, Kip a főnökasszony a legjobb mivel a Happy Finis esetében a popot is kényezteti, a többiek csak a farkadat kényeztetik
A honlapjukon hátom lány van. Melyiket válasszam? Vagy mindegyiknél van?
Sikerült rábeszélnem a Répceúti milfet(60-65) lehet. Istenien maszíroz erotikusan és engedi simizni a puncit miközben kéjesen nyögdécsel. Jó feneke van pedig idős csaj. Nekem franciát nem vállalt sajna.
Hellotok
Emma masszazs rol valakinek info? Gyor!
Sziasztok! Az apróhirdetésben hirdető Helgával kapcsolatban van valakinek tapasztalat? Előre is köszönöm
Szia! probáld a Queen of Siam szalont a Bajcsy Zsilinszkin. Heppy Finis biztosan van egyébbel nem szolgálnak és nem is hajlandóak.
Fanni (20) nál járt már valaki? Vélemény? Esetleg Candy (21)?
Győrben van olyan thai masszázs szalon ahol a thai lányok aktust is vállalnak? Ha igen melyik az és melyik lányt ajánlanátok?