Hellotok! Emma masszazsrol ..Győr valakinek info? koszi.
Hellotok! Emma masszazsrol ..Győr valakinek info? koszi.
Nyíregyházan
Kiadó szoba kulcsra zárható tiszta rendezett mindennel felszerelt igényes lakásban központ frekventált részén! korrekt igényes drog mentes lányoknak!!! További kérdésre illetve időpont foglallasra telefonon érdeklődhetsz
Telefonszám:06705567876
Nem jó az ágyban,csak tűri,hogy megcsináld...egyébként az én cuccaim között is turkált amíg zuhanyoztam,mert nem ugyan úgy voltak a dolgok a tárcámban ahogy lenni szoktak,csak rábaszott mert nem volt benne semmi értékes 😁visszatérve a csajra,egyálltalán nem nagy szám,sima átlagos minden tekintetben,a hozzáállása semmilyen,csak hagyja,hogy megdugd
Sziasztok most aki Nina34 ként hirdet anno már több neve volt amikor először voltam nála akkor csúcs szuper volt azóta meg ha voltam nála olyan mint valami darab semmit sem lehet pedig gyönyörű nő lenne.próbálkoztam töbször is de messze van ahhoz akit megismertem igaz van 4 gyereke már azt mondja
Sziasztok Lea -áról valakinek információja van közsi előre is
Kim azt írja magáról, hogy határozott, szadista, perverz. Inkább a bunkó és tahó jelzők írják le a viselkedését.
Rajtakaptam és megszökött. 😉
Szisztok Monesz Stone-ról vagy Lukács Marianná-rol tudtok valamit?
Együtt hírdettek győrben.
Ketten is fogadtak vendéget.
Mi történt? Legalább az ágyban jó volt?
Lizike (Győr) felhasználóval vigyázzatok. Szép és profi tolvaj.
A lovászpatonai Ramiról van valakinek infója?
Valamiért mindenki féltve őrzi őket! :)
Sziasztok. Győr illetve környékén valaki ismer amatőr hölgyet?
Sziasztok! Ani-ról van valakinek tapasztalata?
Hali
Engem érdekelne a dolog
Sziasztok,
az oldalon nem hirdető, amatőr lányt esetleg tud valaki? Akiket én tudok már kezd unalmassá/monotonná válni :/ Természetesen én is megosztanám a kontaktomat újért cserébe :)
Helló! aki tud infók az apróban hirdető katáról engem is érdekelne,főleg ha lenne róla kép is
50es éveiben járó domináns, igényes férfit keresek akivel meg szopathatom a csajom vasárnap késő este.
tobb info privatban.
Amelyik meg autóban vállalja, többségben nagy lehúzás. Az útszéli virágszálok meg hát olyanok, hogy valahogy soha nem volt ízlésem hozzá… és nem azért mert útszéli, hanem már a kinézettel is elég nagy problémák voltak.
Hellotok
Emma masszazsrol valakinek info? Gyor!