tud valaki valami kozelebbit Voros Szonyárol?eloreis koszonom!
tud valaki valami kozelebbit Voros Szonyárol?eloreis koszonom!
sziasztok,
tudna valaki infóval szolgálni Ramóna felől?egy - két *** moderálva *** is megtalálható a hirdetése ott egész jókat írnak róla.Tényleg ő van a képeken, vagy csak valaki lopta a hirdetéshez?
köszi
Már töbször is voltam fent nála,főleg a szerepjáték miatt(főnök-titkárnő).Én merem ajánlani,tiszta és nagyon kedves,a képeken ő van.Árak korrektek.Cicik szilikonosak és kemény mint a szikla.A legigényesebb lakás amit valaha láttam.Ja és talán a legérdekesebb: ilyen pici és szűk cunnával sem találkoztam még!:)
Voros Szonya egyedül van a házba?
Engem viszont Zsanett érdekelne! Valami infó felőle?
IGEN
Vincent, köszönjük az infókat....
Zsanett (24) engem is érdekelne...
illetve még Black Devil(18), Natasa(19) és Gerda(25) is
Nem ismerem az igényeidet, de ha Ő nem sztár itt a sok ratyi között, akkor nem tudom neked ki menő csaj a környéken!?
Egyébként nem pénznylő ha már itt tartunk, én véletlen egyszer egy ezressel adtam kevesebbet neki, majd a végén azt mondta hagyam csak... Ez meg az én véleményem.
Nálam is Kitti a nyerő magasan ő a legszebb. Voltam már pár lánynál, győrben, de engem is igazán csak ő fogott meg. Egy igazi bombázó. Jó persze nem egy barátnő feeling, dehát én hozzá nem is azért járok!!
Egy kis infó: Barbi (23) bejelentkeztem hozzá fél órára,én ott is voltam a megadott címen.Felhívom,azt mondja tudnál várni 10 percet,mondom az még belefér (gondoltam nem tudott elkészülni).Hívom másodszor,mondja még 5 percet várjak,megint hívom,lihegve mondja a telefonba hogy még 5 perc,mondtam neki ha nem tudok felmenni 5 perc után lépek.4. próbálkozásra fel sem vette a telefont,tehát léptem (meg amúgy is a lihegés hallatán már el is ment a kedvem az egésztől).15 perc elteltével csörög a telefonom,felhívott hogy itt vagy még,mert hogy egy ismerőse ment fel hozzá és nem mondott neki nemet,én meg finoman lecsesztem mondtam buktál egy vendéget,fogadd legközelebb is a kedves ismerősöd!
NAGYON NEM AJÁNLOTT KATEGÓRIA!
Sziasztok!
Valaki járt már a Kyra (21) nevezetű hölgynél?
Tud valaki valamit Gerdárol
Vörös Szonyáról valakinek van tágabb beszámolja?
Mennyire érdemes hozzá elmenni,ha csak sima szexet akarok,nem pedig domina játékokat??
Mester01,hol találtál te olyan csajt hogy Kyra(21)??Kösz.
Megtaláltam,állitólag nem nagy szám a csaj.Gerdával együtt rendel.
Nem csak dominát vállal,meg kell mondani neki a telefonba hogy sima szexet szeretnél,nem kell aggódni nem fogja elverni a segged!:)Én is sima szexre megyek hozzá mert nekem sem jön be ez a domina dolog.Amit mondasz neki úgy fogja csinálni!Én szerintem érdemes,próbáld ki!
Úgy tudom már nem rendel.
Heló klubtársak!
Szimóna 35, érdekelne elsősorban! Volt e nála már valaki, mik a tapasztalatok, és tényleg annyira helyes e a csaj...