Én már kereken tízszer voltam vele, úgy gondolom, hogy már önmagában ez sok dolgot elárul róla. Csak ismételni tudom magam, mert már írtam róla itt véleményt néhány hónappal ezelőtt. Ha elmész Vickyhez, szerintem kizárt, hogy csalódottan távozz tőle, nagyon kedves, odafigyelő, azon van, hogy a legmagasabb szintű kielégülésben részesüljünk nála. Pontosan úgy néz ki élőben is, mint a képein. Ha a normál szexen kívül érdekelnek a kicsit perverzebb dolgok is, akkor érdemes nyíltan felvállalnod előtte a vágyaidat, jó esély van rá, hogy megvalósítja és nem fog elítélni miatta. Eddig szexuálisan ő a legnyitottabb nő, akivel együtt voltam. Persze a józan ész keretein belül, nála is van egy határ. Emellett nagyon értelmesen el is lehet vele beszélgetni, volt rá példa, hogy olyan együttlétet kértem tőle, ami nagyobb részben inkább a társalgásról és az összebújásról szólt, azt is élveztem vele. Bár nem tudom, hogy ez a többségnek mennyire számít az együttlétek alatt, de rajta a nőiességen és a szexuális vonzerőn kívül érezhető az is, hogy elég magas az értelmi színvonala. Határozottan nem egy üresfejű nő, ebben teljesen biztos vagyok.