hello. ki cigo??? Zsani???? nézd már meg a képeit te barom!!!! Zsani 32-ről írtam. neki szerintem nincs szüksége saját magát fényezni,az nélkül is megy neki a "biznisz"...
hello. ki cigo??? Zsani???? nézd már meg a képeit te barom!!!! Zsani 32-ről írtam. neki szerintem nincs szüksége saját magát fényezni,az nélkül is megy neki a "biznisz"...
Kedves exboyfriends!
A videkilany.hu oldalon tilos az árak feltüntetése minden formában a hirdetésben, a véleményben és a hozzászólásokban is!
Mivel a fórumozók többsége megértette és a szabályzatban el is fogadta ezt, így ilyen jellegű kérdéseire nem is fog választ kapni oldalunkon!
VL
sajnos makkmarci sem írt semmi konkrétat a szolgáltatás felől csak azt írta le amit mindenki lát a képeken hogy viki nagyon csinos.pl az hogy mi mennyibe kerül milyen extrák vannak milyen a francia mit enged mennyire kényes stb... egy szó sem esik.pussylovers írta:
Örülök hogy végre itt is van fórum! igazi kényeztető masszázst keresek olyat mint Mija tud!
Szia, olvasd el Makkmarci hozzászólását.
Szolgáltatásban sem fogsz csalódni 10/10.
Hívd fel telefonon, érdeklődj, nagyon kedves barátnő feeling.
Sziasztok!
Kittiről érdekelne tartalmas beszámoló.
Köszi rutin
Csak az a baj,hogy nem látod ez a Zsani 32 re szólt . Viviennél és Nikinél is jártam de Rahelnál nem ,mert nekem ő már túl vékonyka volt. Ám viviennel csak az a baj lehetett , hogy drágán mérte a szolgáltatását. Ám amit megbeszéltem vele abban korrekt volt . Akkor nem értem miről irsz te . De mindegy . Szia
sziasztok!
pussylovers-en kívül volt már valaki viki230-nál ? elég jók a képei de én inkább a szolgáltatás milyensége és az ...TÖRÖLVE... felől szeretnék érdeklődni
köszi
Gina(30) és Barbi(40), a kisebbséghez tartoznak.Vigyázzatok.
Sziasztok makktársak!Viki20-nál voltam ma,tényleg dekoratív,szép arcú lány,lakás rendben,csak sajnos kevés extrát vállal,azt is mindent gumiban.Ez van akinél negatívum,nekem pozitívum volt,mert legalább tudom hogy semmit nem kapok el.
Csatalkozok szoknyavadászhoz! Zsanika nem kéne magad ennyire fényezni! Inkább húzzátok meg MAGATOKAT a 10-en!
Itt már mindenki ismer benneteket, és hiába próbálkoztok kamu fotókkal és hírdetésekke! /NIKI24/ /RÁHEL24/ /VIVIEN/stb.
" Nagyon jó illata van" mert cigó a csaj! És pár embert már lehúztak itt Győrben!
Én egy órát voltam nála két spriccel, nem mondom, hogy élvezte, de legalább próbál úgy tenni.
Bár én jobban élvezem, ha látom, hogy nem jó neki! :))
nem tocsogott az igaz, de türelmesen állta a sarat nem sürgetett. A második szájba ment az is ok.
Köszönjük Zsani, hogy a nevedben írtál nekünk, hogy lendítsd a bizniszt! :))
sziasztok srácok!!! Zsaninál jártam.. élőben még szebb,mint a képeken!!! nagyon aranyos NŐ!!! Annyira bújós, ilyen érzékeny lelkű nővel még nem találkoztam ebben a "szakmában".. nem sminkeli magát,teljes természetességgel várt,sokat mosolyog,nagyon jó illata van(nem parfüm). tökéletes barátnő érzés volt!!!!!! ja! nagyon jól csókol!!!! én nem járnék már máshoz..
Hildelitárol nekem sajnos más a véleményem. A csaj olyan mint egy fadarab, alig várja hogy végezz, és kicsit idösebb és nehezebb mint amire az ember számítana.
Remélem , hogy itt azért nem fogod kétnaponta fényezni a csajt. Köszi az infót, mindenki tudja hogy csak hozzá jársz és meg vagy elégedve vele. Tudomásul vettük.
Voltam már Aminánál, nagy volt a csalódás!
Nem hogy nem ázsiai származású, de hihetetlen igénytelen is!
Nagyon nem ajánlom!!!!!!!
Tüzes cicát napok óta nem tudom felhívni.
Csak nekem nem sikerül vagy kamu a csaj?
Valaki tud róla valami infóval szolgálni?
Helló!
Tud vki vmi-t az amyna nevű csajról infót h milyen???
Sziasztok!
Valaki tud írni valamit KITTIRŐL (21)?
Köszi