T. Makktársak!
A félreértések elkerülésére jelzem, hogy a múltkori hozzászólásomban emlegetett másodlagos kecsességű barbibaba nem azonos a kellemesebb formájú Barbi 24 nevű hölggyel. Az a bizonyos hölgy hol eltűnik, hol visszajő ide. Most épp látható, mint a Szűz a tavaszi égen. (Hogy ez miért jutott az eszembe? Frajd Zsiga bácsi a megmondhatója.)
Más:
Örömmel üdvözlöm Virágot újra köreinkben. Ő talán a legszebb egzóta eme dzsungelben. Kicsit zárkózott, kicsit durcás, de annál nagyobb élvezet szivogatni nektárját. Némi extra ajándék fejében a két gyönyörű bibe is megsimogatható.* Kis mimózánk számára elvben a popó tabu, de nekem megígérte, hogy legközelebb megkaphatom. Én volnék az első**, aki eme kegyben részesülne. Az igazság kedvéért még meg kell említsem, hogy a hölgynek van egy kicsi, a képeken rejtve maradó szépséghibája, de egy szerelmes lovag erről többet nem árulhat el. Hátrány még a nem túl megnyerő környezet és a konyhából kiszűrődő, férfihanggal is elegy zsinatolás, mely jelentősen lerontja a mű- (párdon: igazi) élvezetet.
*Azért nem megy a fejembe, hogy lehet egy hölggyel úgy szerelmeskedni, hogy közben alapból ne akarjuk megfogni a mellét. Nekem legalábbis nem menne.
**Hiszi a piszi. :-)))