Szia Derek!Én is még új vagyok a fórumon.Kicsit később akartam elkezdeni fórumozni, gondoltam először még gyűjtök egy kis tapasztalatot a győri csajok terén,de mivel Mia(20)-nál már volt szerencsém járni ezért talán tudok neked segíteni.Szóval Mia valóban nagyon csinos és kedves lány. Elég jól el lehet vele beszélgetni bármiről és a sexben is elég jól odateszi magát! Én egy fél órát voltam nála egy ezressel volt drágább az átlagnál de nekem megérte! A zuhanyzás az minden esetben kötelező nála, de nem is bántam, mert én is szeretem a higiéniát.A lakás ahol dolgozik elég jól megközelíthető, tista, csendes. A franciáját az átlaghoz képest jónak mondanám a sex az pedig csak rajtad múlik,hogy jó lesz-e mert mint mondtam elég jól odateszi magát és úgy van ahogy te akarod nem hisztizik, hogy most így nem jó meg úgy nem jó!Végülis ennyit szerettem volna írni remélem tudtam vele segíteni! Ha már itt vagyok megragadnám az alkalmat, hogy megkérjem tapasztaltabb puncivadász társaimat, hogy a legjobb csajokat tegyék közzé a fórumon, hogy ne kelljen olyan csajért fizetnem, amelyik nem éri meg. Uraim segítsünk egymásnak!