majd ha lemegy a CHF árfolyam
majd ha lemegy a CHF árfolyam
Korina mikor jön már vissza??? Már nagyon várom!!!
Igazat adok neked, de azért van néhány kivétel, közéjük tartozik Lara, én őt ajánlom. Velem akkor is kedves volt mikor először voltam nála, és a többi alkalomkor is, nem véletlenül lettem a törzsvendége, vagy inkább Ő az én kedvencem. És ami még fontos, sok szolgáltatóval ellentétben, hogy megpróbálja élvezni amit csinál, és ha vele vagy, addig csak te számitasz. Korrekt szolgáltató, Győrben a legjobbak közé tartozik, ajánlom mkinek, de vigyázzatok is rá !
Egyébként sok jót hallottam Szabináról is, majd egyszer meglátogatom őt is!
sziasztok csodálkozom hogy kinlódtok azon kihez érdemes menni,nos elmondhatom voltam már jópár lánynál de viszont 1 valamit nefelejtsetek el nekik mi csak a ***moderálva***jelentjük ne várjatok tehát nagy csodát.Vannak akik picivel jobban tudnak szinészkedni és kész.Ne higgyétek hogy oda lesznek értetek a ***moderálva***estleg.Egy dolgot viszont bátran merek mondani a kezdő nőcsábászoknak Szabina .
HELO,
tud vki velemenyt nyujtani ezekröl a hölgyekröl?
Viki, Dyus, Szabina, Lara? Melyikhez erdemes menni?
ki tudja Korina mikor lesz ismét elérhető győrben?többen mondtátok hogy január közepén.....már az van.
Esetleg Grétiről, vagy Dyusrol tapasztalat? segitseztek, nemtudok dönteni .
hellotok kihez erdemes menni gyorbe koszi
Szevasztok. Valaki aki már járt nála, Black Devil-röl info?
Nina a nagyon jo nálam is 10 voltt . 3 jártam nála de nehezen érhető el sajna
Nina nálam 10 es volt :D finom test és extra élvezet orálnál ajánlom :P
Kitti akedvencem egy igazi kedves aranyos kincs és remélem vigyáz rá mindenki , mer nagyon ekdves és nagyon odafigyel
Olyan lányt keresel, aki elvarázsol? Akkor menj Larához, nem fogsz csalódni! Dalma pedig nagyon tudja a dolgát és egyáltalán nem duci.
áááá Uraim! nagyon csalódott vagyok, megyek össze-vissza a ***moderálva***közt de egyszerűen nem találom azt aki elvarázsolna...Kár, hogy Enikő már nincs egy ideje...visszasírom. Legtöbb esetben az fordul elő velem, hogy nem azt kapom amit a képeken látok vagy ha mégis akkor a feelinggel van probléma. Voltam pl. piroskánál, nagyon kedves, elbűvölő teremtmény de külsőleg nem pontosan erre számítottam. Írjátok, hogy Dalma nagyon jó de nekem ő a képei alapján -az én izlésem szerint- egy picit "duci". Szeretnék úgy kijönni valakitől, hogy nem bánom meg a patron kilövése után :)
Marok Marcsi...
Üdv! Egyértelmű válaszra vagyok kíváncsi, Korina vagy Dalma a jobb???Nemtudom melyikhez menjek,írjatok pár infot róliuk,köszi!
Dalma(31) Valami fantasztikus alakja van,és a szemei....tudna valaki irni róla bővebben?
atrancs!Korina két szép cickóval gyarapodott,és pihen.Majd január közepétől fogod ismét itt megtalálni.
Korina most Györbe rendel?
üdv..Mercikéröl vmi info?
BUÉK!!!
Ma már elérhető vagyok 6-ig!!!!!