Ment a lájk... :)
Nem véletlen, hogy itt reagáltam témákra, azt hiszem, túlzás nélkül mondhatom, hogy a városi topicok közül már szinte csak Nyíregyháza és Debrecen élő... :)
Külön jólesett, hogy az ország másik végéből belekontárkodván a fórumba, mennyi pozitív és barátságos reakció jött tőletek... :))
Hatalmas tisztelet az intelligens válaszokért, szinte már visszakaptam a hitemet az emberekben... :))))
Lassan viszont kivonom ( legalábbis megpróbálom, haha :D ) magam a forgalomból, egy ideje elveszni látszik a motivációm a lányok látogatása terén,
próbálok most pozitív érzésekkel feltöltve távozni a fórumból... még egyszer köszi mindenkinek, aki értékelte kis zagyvaságaimat, és őszintén kívánom,
mindenki ( látogató és hirdető is ) találja meg a számításait... :)
Nem egyszerű ez a történet itt senkinek, azok előtt a korrekt hirdetők előtt is kalapot emelek, akik ezt tudják csinálni úgy, hogy nem törnek össze testileg - lelkileg,
én sokszor próbáltam elképzelni, milyen lenne, ha én lennék a helyükben, tuti nem tudnám ezt csinálni... respect !!!
Ami a biztos, hogy soha ne mondd, hogy soha, meg hogy a tej ára csak felfelé fog menni... :))
A legjobbakat !!!