Nem, arra még rájönne a hitel, de kártérítést követelek a közös képviselllőtől!!! :D
Nem, arra még rájönne a hitel, de kártérítést követelek a közös képviselllőtől!!! :D
Jó van jányom.De majd közös kőccségel se maragy el.Az lesz megemelve oszt azzal kell törleszteni a szigetelést!Érted heee?
hali,
lehet h ráérek, még nem tudom. Tudod, hogy nem az enyém a gép, valaki dolgozik, én csak kicsiket vagyok,
meg este, ha ráérek. Most is 10-ig, aztán helycsere... VERIK még mindig a falat! szigetelnek. Brrrrrrrrrrrrrr!
Délután 4-től van tuiti nyugi, addig bármikor felbukkanhatnak.
Reggel meg arra kelünk: JÓZSI! HUN A VÖDÖR? JÓÓÓZSI!!!! :D
Helló Hexe.
Mi van veled?Holnap de leszek,ha ráérsz,várlak.
lupo, ha vagy, jelentkezz légyszi, a cseten is megtalálsz.
kösz
10-ig vagyok.
Ok,csak kicsit később,mert még van egy kis melóm.
Chaten vagyok, gyere fel! :)
Igen,így van,nem jó olyat vinni aki nem tudja hogyan kell dőlni.
Igaz én nem szeretek hátul ülni:))))))))))
Ha lenne elsőre kedved,megkerülhetnénk a Balatont,azt nem tudom megunni soha:)))Már vagy 30 szor megtettem ,de az mindíg szép,pláne 4 hónap távollét után.De majd ha elmegyek hozzád mindent meg tudunk dumálni!
Ám igazából nekem mindegy az útvonal álltalában,csak menni lehessen:)))))))
Hátul is tudni kell ülni, ezt te tudod, ha vittél már mást.
Én tudom, mikor merre, veled dőlök a motoron, apám is nagy motoros volt,
meg egy barátunk...:)
Merre szállunk a széllek szemben?
Hali.
Nagyon nem lepődtem meg,mert szerintem minden normális ember szeret:))))))))))))))
Már gyerekkorom óta elkezdtem,nekem az a mindenem!
Na akkor kitalálhatunk majd egy utat,idén 16000 km-t sikerült mennem,a nyári szezonra ide is azzal jöttem,ám igaz autóm nincs,úgy hogy muszály volt,de nem bántam meg,igaz egyszer eláztam kicsit:))
Vivienről tud valaki valamiti?!
Meg fogsz lepődni, szeretek motorozni... :)
De:))
De nem erről van szó,ez egy börtön,nem kevésért vállaltuk ezt,itt nincs szabadidő:))))))))
Tavasszal én is el szeretnék valahova menni.......Ha akarsz velem tarthatnál,de ezt megbeszéljük az első után:)))))))
Én az vagyok akinek nem is volt,és nem is lesz fix kapcsolata,de szeretem az igényes nőket!!
Ja,és csak is motorral közlekedek!!!:)))))))))))))))))
A motorosszán csak lefelé megy? :D
Nem rossz ajánlat,de sajna itt ilyenre nincs idő.Reggeltől estig meló,fent a hegyen,ahonnan csak reggel vagy este lehet lejönni motorosszánnal.
De örülünk ha lezuhanunk aludni este:))))
Tavaly a téli 4 hónap alatt kétszer mentem innen le,szóval nem kapkodtam el a menetelt:))))))))))
A domb olyan, mint eggyel arrébb, csak itt fúrnak és fúrnak.
Ha netán állnád az utamat, szívesen meglátogatnálak Olaszországban, vinnék még valakit.
Csak nyugalomra, csendre vágynánk, nagy igényeink nincsenek. A pizzát már unom... :D
Masszázs minden nap, ha elviszel. Jó ajánlat, nem? Gondold át! Köszi előre is. :)
Biztos szép lehet.De Gondolom feléd van más szép domb is:)))))))
ez is... :) A Tési domb
Hát van mit,nagyon szép a vidék:))))))