Szia!
Enikő rendes tiszta, ajánlott kategória, egyetlen dolog van amire vigyázz, hogy minden feltételt tisztázz előre!
Nekem kiocsit csalódás volt a hozzáállása!
Cicik jók, müsor jó!
Üdv!
Szia!
Enikő rendes tiszta, ajánlott kategória, egyetlen dolog van amire vigyázz, hogy minden feltételt tisztázz előre!
Nekem kiocsit csalódás volt a hozzáállása!
Cicik jók, müsor jó!
Üdv!
Sziasztok! Van valaki a szekszárdi fő buszmeg közelében? (nem szekszárdi vagyok és busszal mennék)
Szia, engem érdekelne Enikő, ha kaphatnék infot. Köszi!
Hello mindenki,valakinek van infója Melissáról?
Ha Enikő érdekel valakit írjon pm-t!
Sziasztok.
Enikőről tud valaki valamit, észrevétel?
Tapasztalat?
köszi.
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Kedves Szoknyavadász!
Persze,hogy egy nő írta! (Ez a nevem is;)
Sok sikert kívánok Neked e téren!Meg a többi Kíváncsinak is!:))
(Ettől még a véleményemet tartom.):)))
Hát ezt a lelkifröccsöt is csak egy "nő" írhatta! SSSSSSSzzzzzzzz
Kíváncsi szerintem kíváncsiskodj csak tovább.... :)
Üdvözlettel: egy "férfi"
Kedves Kíváncsi!
Megtaláltam a részletes leírásodat is a másik hasonló oldalon.
Szomorú dolognak tartom, hogy a kedvesed mellett mást keresel. Akkor abban a kapcsolatban Téged nem elégítenek ki? Viszont ott azt olvastam, hogy a párod ennél jóval többet nyújt. Nem értelek! Akkor csak kalandot keresel A PÁROD MELLETT??! Ne tedd, mert könnyen elveszítheted, ha ez eddig még nem történt meg!
Hát igen. Elég baj ez nekem, milyen jó lenne ha itt is két oldalnyi tündérke közül lehetne válogatni...
Hmm.Milyen kihalt ez a fórum!Bár ilyen felhozatal mellett nem is csodálkozom.
A napokban sajnos meglátogattam Vanessát.Bár ne tettem volna!Az ifjú hölgyet csak a pénz érdekli.Amit ad,azért nagyon sokat kér.A szolgáltatása csapnivaló,a helyet ahol fogad nem lehet meghitt otthonnak nevezni.A képek szerintem erősen retusáltak.Egy másik hasonló oldalon részletes beszámolót írtam róla.
Valaki járt már Vanessánál?A képei alapján szuper csaj lehet.Esetleg van más szolgáltató is a városban?
Szekszárdi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.