ANNA néven hirdet,de szerintem ő már jócskán elmúlott 48 .
ANNA néven hirdet,de szerintem ő már jócskán elmúlott 48 .
pedig fenntvan ugy hirdet hogy anna 48 azt hiszem :)
Nem találom....
most pontosan nem tudom mien néven melozik de szöke szép formás és beválalos csaj ajálani tudom! igen az a csaj faddi de pakson hirdet a nevét nem tudom pontosan :( bonárol halotam én is egyszer ki kell probálni :) ujvárosi csajok inkább lapba hirdetnek én legalábbis ott látam több hirdetést. szekin van még pár csaj akkir ujságban hirdetnek de nem igazán vonzo nök :(
de keresgélek még nektek jo nöket :)
altrix pakson hirdet de faddon van a csaj szerintem nagyon jooo kora mellete szol ! ird be paksi sexpartner és ügy meg találod:)
ö aranyos csaj csak kint melozik a fekete negyedben.... szoval gondolhatod.... viddel kocsival valamerre az a leg tisztább:)
Dunaújvárosi Melinda régóta látom hirdetni,pontosabban mostanában fénykép nélkül hirdeti magát, de húsosabb úgy emlékszem. Pakson Bonát dicsérték, faddi csajról nem hallottam, Pakson is hirtedi egyik oldalon magát egy idösebb csaj,de tényleg itt van e Pakson nem tudom. Bonát kellene megnézni nem akarok ismerösbe futni esetleg olyan utcába lakik.
Ujvárosi csajokat nem igazán találok.
kispuska, a faddi csajt hogyan lehet elérni? valahol megtudom tekinteni?
Sziasztok.Valaki tud Schaneről?MIen?Érdekes feltételekkel dolgozik.Megmondja hol tali,majd elmegyünk a lakásra...nekem gyanús valaki volt esetleg nála?
ujvárosban a melinda néven futo hölgy nagyon jo !!!:) melisa sanel (remélem jol irtam) ök felejtösek nem igazán ajálanám pakson bona tutti csaj fadon van még egy hölgy ö is tutti de kicsit éretebb már de nagyon jo. külömben ujvárosban van sok nö van egy helyi lap és ott kapásbol van 1csomo nö de sajnos szekin nem tudok neked jo csajt ajálani:(
szekszárdi csajok csak itt hirdetnek?
jolenne ha lenne itt egy igazán dögös jó csaj... nem tud valaki valamit?
semmi bajom vele... csak van nála jobb nö is itt!!! voltam pár helyen de nem igazán tudok senkit ajálani :( nézz szétt pécsiek közt ... szeki és pécs között van külömség sajnos :( de ugy gondolom ez a forom az ért van hogy az ember véleményt nyilvánitson de ha te tudsz jö nöt itt akkor ird le ! :)
enöki nem rosz !!!!!!!!!! de nagyon itt szekin nincs jo nö :(
Kösz,
és valaki akinél lehente jóra számítani?
Olyan van?
:)
az ért enyire ne szponzoráld a 6 osztályos bnöd van nála jobb is itt szekin
hát shanel..... kint dolgozik a fekete negyedben sok jora ne számits:(
Sziasztok,
shanel-ról valakinek van info-ja?
kösz
egyet láttam de az nem volt szép....