Én azzal tettem ezt akiről információt kértél. Nem teljesítette a telefonban ígérteket,unott,érdektelen volt miután az ajándékot átvette. Egy *** moderálva *** olvasd el az utolsó beszámolót róla! Találó kifejezést használt az író!
Én azzal tettem ezt akiről információt kértél. Nem teljesítette a telefonban ígérteket,unott,érdektelen volt miután az ajándékot átvette. Egy *** moderálva *** olvasd el az utolsó beszámolót róla! Találó kifejezést használt az író!
Helló. Melyikkel,mert egy pár hölgyről már kértem infót? :)
Szerintem mindkettő kérdésedre válaszoltam!
Aa értem. Tehát mindkettő szar.. ?
Tényleg ennyire inaktívak a szekszárdi urak?
Korábban már olvastam a most éppen Erika néven hírdetőről. Sajnos nincs változás. Mást én sem mondhatok, mint a korábbi fórumozó. A szoli cicák nem jöttek be. Ez van kedves hölgyek. Az *r és az érték.
Sziasztok.
Boglárkáról tudtok adni infót? Így képek alapján nem rossz. A "korlátlan" az mit jelent nála?
Köszönöm!
Ha Decsen vár aktusra, gyorsan felejtsd el. Max a természet lágy ölén!
Kész átverés show! Már a hírdetés szövegéből is látszik! "Korlátlan" azt jelenti,hogy ha egy percig bírod akkor addig,ha félórát akkor addig tart.És hát igyekszik az egy perc elérésére!
:) Hát velem akkor ráb*szik, mert elég jól birom.. Ahhoz, hogy kivégezzen olyannak kéne lennie mint pl Bianka plusz kedvesség, technika, gesztusok stb. Azért azt nem gondolom, hogy ezt mind tudja teljesíteni. - Szóval ha oda jutok nálam megfog dolgozni a r*zsákért. ...r*lytosra b..om mint Rocco Cassandrát....:D
Trixy-ről szeretnék információt kapni! Előre is köszike:)
Bővérű társak! Trixyről, Dórikáról (Dalma) tudtok infót adni? Esetleg ajánlani a kedvességüket.
Azért mert valaki leírja a frankót, azért miért kell moderálni?
A rendszerhez szólt a kérdés! Ilyen országban élünk.. Szégyen. Aki kimondja leírja az igazságot azt "moderálják"
Ezt nyugodtan bíráljátok el.. Rubina nevű hölgy aki a rosszaságok között hirdet, és Dombóvár van megjelenítve, nem teljesen fedi a valóságot.. Dombóvártól x km re levő foggalmam sincs milyen faluban rendel. Miután kiszállítottam a kocsiból másnap mosnom kellett a párnát, meg a takarót is. Nem a parfümje miatt.
Kedves Rubina, ha te küldted moderálásra:talán nem ártana beszerezni egy pár dolgot. Vagy ha van akkor használni...
--->szappan, tusfürdő, víz.. Ezen felül nem lennél rossz csaj még röviddel szülés után sem! Csók a megmosott puncidra!
A 4-el ezelöttihez még:nem is azért kellett kimosni, mert összekentük...
Trixy kamu az egész képalbum mindig más és más névvel és képekkel hirdet bűn az egész csaj!
Angel néven hirdet a másik ilyen oldalon!