Sziasztok, Viktória néven másol hirdető hölgyről valaki tud infot?
Kösz!
Sziasztok, Viktória néven másol hirdető hölgyről valaki tud infot?
Kösz!
Az Endzsi név alatt futó hölgy fényképe valójában egy máshol hirdető budapesti lány képe!
A most Endzsy név alatt( kamu képpel), 70-es számmal hírdetővel találkozót beszéltem meg. Tisztáztuk, hogy már előtte más név alatti hírdetésekor beszéltünk. Amikor megérkeztem a lakótelepre( Kadarka) mondam , hogy itt vagyok. Erre Ő jövök eléd! Mondtam, hogy mondd a házszámot és odamegyek, mire Ő . Jövök,jövök! Elém jött. Mondta, hogy odaadja a lakás kulcsot,***moderálva***, mert el kell vinnie most a barátnőjének amiért visz valakit fel.Nekem rögtön beugrott Újonc2 hozzászólása!!!Mondtam, hogy hagyjuk, nem éredkel***moderálva***. Egyébként szerintem én áp*ltabb voltam mint a hölgy. Vigyázzatok! Vigyázzatok!
melyik az az endzsi csaj nem az a szép barnatestü csak??????mindig egy kép van kint nála???????????
Zoli11 Jázmint ajánlom én nem csalódtam semmiben kulturált kedves értelmes, nem csak egy test amire p*nát raktak és azt lehet nyomni hanem tényleg egy igazi nő. Itt Szekszrdon nagy kincs az ilyen de még Anita is egész jó...
köszönöm!!! bár nekem a vékonyabb csajok jönnek be nem néz ki rosszullehet meglátogatom ha télleg annyira rendes köszi mégegyszer
***Kérjük az önreklám mellőzését***
Sziasztok,ma voltam Esztinél,és meg kell hagyni,nagyon korrekt lány.Tiszta lakás,kedves fogadtatás,és egyben kiválo sexpartner!
Cukibaby007 legalább csináltál volna egy másik névvel regisztrációt.
Sajnos Eszti telefonszáma és e-mailja ugyan az mint még jó pár név alatt hirdető(Endzsy, Mizoka stb...)!!!!!!!
Sziasztok!Nikolnál járt már valaki?Van valakinek valami infója róla?
Szerintem ***moderálva***
Jó lenne ha paksra is kerülne egy két csajszi....
Sziaszok!
Jázminról vagy Melisszáról van valakinek valami tapasztalata? Vagy kit érdemes meglátogatni szekszárdo? Köszi az infót előre is
Szia
Én mát töbször voltam Jázminnál,csak azt tudom mondani Ő nagyszszerű!Korrekt,kedves,rendes,és nagyon szexi!
köszi szépen az infót
Sziasztok!van egy csaló cigánylány a városban,most Anna néven hirdet az apróban,a képen nem ő van,odahiv az Alisca utcához és p*nzt kér előre ***moderálva*** szobára,felmegy a házba de már nem jön vissza és a telót sem veszi fel,ma arra jártam láttam megy egy vendéggel azt is átverte 15 perc után elment a srác a ház elöl.egyébként a csajszi extra vékony de teljesen lepukkant,retkes és igénytelen vigyázatok vele!
sziasztok, az apróban hirdető bella0427-ről van valakinek biztos infoja?
köszi
Szia
Voltam nála töbször is ,főleg amikor Jázmin nem volt Szekszárdon Jázmin szerintem sokkal jobb de Ő sem rossz!Szerintem megéri meglátogatni őt (is)
Sziasztok!
Réka szex(árd) - ról van valakinek valim infója? Érdemes meglátogatni?
Köszi az infót előre is!!
Angelina bevállalós csaj.