új vélemény szekszárdról?
új vélemény szekszárdról?
Úgy emlékszem Zsanett néven hirdette magát régebben.
Valamiért letiltotta a linket. *** moderálva ***
A jelenlegi kínálatból akiket javasolnék:
Bella. minden része finom, mindig jó volt.
Enikő szintén
Nikol szintén és kedves
Melinda máshol hirdet: Isteni! 40-es nő, hatalmas mérettel: A képen így biztosan megtaláljátok.
pamelának a képei sem véletlenül homályosak...
a leírtaktól függetlenül azért egyszer jo volt...
valószínű így is elegen látogatják őket...
azért jolenne a közelben egy igazán jo kis csaj aki élvezi és szereti csinálni....
de ha ezt csinálják nem kevés pénzért akkor miért nem csinálják jol nem?akkor mindenki visszamenne hozzájuk
A most Pamela néven hirdető hölgynél jártam már... 1 hónapja talán több is... akkor is itt volt szekszárdon... más néven hirdetett ...
Felhívtam megbeszéltük az időpontot...
Kölcsey lakótelepen rendelt....
A lakás színvonala gyenge... barátibb környezetet is eltudnék képzelni....
A csaj első ránézésre nagyon jó....
Szép nagy cicik jó fenék... csak a pocakjával nem tudom mivan.... olyan mint aki át esett egy nagy fogyáson... csúnya gyűrött a bőre ott....
egyébkén kedves aranyos... beszélgetős... de mégis olyan mint egy kezdő kislány.... nem adja meg a módját...
Megkérdezi mit szeretnél aztán nagy nehezen neki áll cumizni.... majd lovagol egy kicsit... aztán megfordul és mehet hátulról .... mint egy robot....
de mégis volt benne valami jo....
még 1 szer nem látogatom meg az biztos de egy próbát megért....
Úgy tűnt mitnha gyorsan túl akart volna esni rajta... 10 ből 5 re értékelném ha kéne....
Hátulról jó volt *** moderálva ***, az a része tetzsett... de ezen kívűl nem bánt jól a cerkával...
Nagynak is találta egy kicsit... látszott h fáj neki...
(hozzáteszem nem nagy méretről beszélünk... teljesen átlagosnak tartom)
Hát röviden ennyi... én várom már hogy sexárdon legyen egy igazi vadmacska... aki érti a dolgát!
Olyqan mint anno Pakson volt Bona... ő sem votl az tipikus bomba nő de nagyon tudott valamit.. határozott volt... rámarkolt a szerszámra rögötn cumizott... szóval jó volt...és élvezte az látszott rajta!
Ja Réka babáról van szó.
rékababa valaki tudna nekem valaki infot adni!elöre is köszönöm
Sziasztok!
Szokott apróban hirdettni Bella-kép nélkül álítása miatt a diszkréció miatt -Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok lettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!
Anitáról. Mivel többen kértétek: Én 4-5 alkalommal voltam nála. Picike,az arcát más portálon megtalálhatjátok Anita néven.A portált nem írhatom le és körül sem.Eleinte nagyon kedves volt és nagyon aktív,de az utolsó alkalomnál már úgy vettem észre, hogy mielőbb legyünk túl volt a hozzá állása.Lehet, hogy akkor volt valamilyen problémja, de nekem ez jött le.Azóta nem voltam.
Pedig én is őt akartam volna a héten meglátogatni. Köszi,, hogy írtál.!
Anitáról van esetleg tapasztalatod?
Anitáról van infója valakinek?
Előre is köszi.
Elnézést! Melissáról van szó!
Ma meglátogattam Vanessa 19 hirdetőt. A képei felizgattak( a valóság némiképp más).Félórás lehetőséget kértem alap szolgáltatással. A helyszínen már más volt az alapszolgáltatás, amikor úgy döntöttem, hogy így már nem kérem és eljövök. Mondta, hogy ne menjek, kiment telefonálni majd visszajött és mondta, hogy Ő nem jól mondta a lehetőségeket. Ekkor már letörve, lelkesedésem lankadt, de úgy döntöttem maradok.félhomály a szobában, csókolózás. Jaj a herpeszem megharaptad! Ezt nem mondta előtte! Fülcsókolás, jaj nagyon érzékeny a fülem, de siessünk mert mindjárt jön egy ügyfél! Nem volt nagyon aktív, siessünk. Ettől végképp elment a kedvem, felöltöztem és eljöttem. Én így jártam!A hely( lépcsőház) nem nagyon diszkrét. Több vállalkozás van ott és az ajtók nyitva vannak. A járt utat elhagytam a járatlanért.
Rendben, ha megyek, írok.