Üsd be a keresőbe, h Eliza és tudsz mindent. Van egy 20é barátnője is, tudom ajánlani!!
Üsd be a keresőbe, h Eliza és tudsz mindent. Van egy 20é barátnője is, tudom ajánlani!!
Lara(Paks)tud valaki valamit? Vagy Eliza 37-ről. Csak volt valaki nála.
Jázmint tudom ajánlani! Korreket, tiszta, csöndes hely és aranyos. Bár nem egy nádszál de érdemes megnézned!
Szasztok!!Itt szekszárdon senki nem jár csajokhoz?Nem bánám ha lene egy két csajrol valami info,hogy lehesen mérlegelni,hogy kihez érdemes elátogatni és kihez nem?Gondolok itt felügyelö nélküli csajokra!Elöre is köszi az infokat!!Szasztok
Uraim! Valaki! Csak látogatta már Őket!!! Lara (paksot adta meg címnek), Eliza ( szekszárdot), mit tudtok róluk???
Sziasztok! Van itt olyan csajszi, akin kipróbálhatnám az öklözést (fisting)? Én 33 éves pasi, 186cm, 90 kg, átlagos testalkat, nem nagy kéz. :) Ha valaki tud valamit, kérem írjon ide: ***moderálva*** Köszönöm!! ***moderálva***
És Elizával mi a helyzet. Volt valaki nála?
Sziasztok! Laráról mit lehet tudni? Mit vállal, egyedül dolgozik? Jó csaj?
Nem Pakson rendel hanem Tolnán!
Dalmánál volt valaki? milyen a hölgy???
Üdv!
Volt már valaki Lara nevű hirdetőnél?(aki paksot adta meg városnak)
Ő tényleg pakson van?
Sajnos nincs Bia, de állítólag lesz helyette más :)
Tegnap késő este jöttünk haza a hetelésből az ország másik végéből. Ma be is jelentkeztem E.37-nél, du-ra kaptam időpontot, úgyh utána fogok nézni ezeknek a kósza híreknek.
Azért a szekszárdi oldalnak jót tenne a változatosabb kínálat..... Azért valljuk be, mi azért szeretjük kipróbálni az új dolgokat!
Meglehetősen barátnő feelinget kap az embet és jól érzi magát és elégedetten távozik!! Meglehetősen nagy előny, h hétvégén is elérhető ÉS el is érhető!! Az meg csak hab a tortán ha az említett lány is megjelenne az oldalon :) Valamikor párosban is nagyon jók voltak!
Ha lesz érdemleges dolog az esemény után, írni fogok! Mivel holnap már elutazok ismét, sajna :(
Sziasztok Biárol tud valaki valamit ugy hállottam pécsvárad környékén rendel, de telószám nincs..
Sziasztok!
Az apróban hirdető Dalmáról érdeklődnék. Járt nála valaki? Mik a tapasztalatok?
Inez kamu! Srac veszi fel a telefont!
Kertészke!Milyen zárt közösségről irogatsz,te hol élsz?Különben csak egy koszos cigánylányról irtam,aki most újra dolgozik Roxána néven.A p*nzt elöre kéri és lelép vele,próbáld ki !
Kertészke!Én már akkor oda jártam,amikor Te még a biliden kapaszkodtál.Csak nem az öreg lányhoz,hanem a szép fiatal Biához.Nekem nagyon gyanús vagy,miért is reklámozol egy nagyit?
Ilyen mondás nincs is,már bocs.Olyan van, hogy:
Amilyen az ember,olyan a munkája is.
TE annál a lánynál életedben NEM voltál! Két beírásod van "farkaska" mind a kettőn lehúztál valakit. Te nagyon érdekelt lehetsz ebben a dologban.. Én is az vagyok, csak fuvarozás téren. No meg éjjel 1 órakor aludni szoktam. Te meg "farkaska", éjszakai vadászaton vagy biztos.
Sok esetben egy negatív kritika többet ér mint egy pozitív. Sokat lendít a dolgokon.
Amint írtad a hely szép. Egy régi mondás : "Amilyen az ember, olyan a környezete Is!". Így Ő sokat ad magára is és a cicijére is.
De csak irogassál, a Fórumon elférnek az alaptalan hülyeségeid! Mi azért megnézzük, hogy ki, hányszor és mit írt. Egy mondatos lejáratós kampányokat nem vesszük komolyan. Lehetőleg ne sértegess másokat alaptalanul!
Tudod, a mi "közösségünk" elég zárt és hamar információt cserélünk, h hol van trafi', hol van mérleg', de az is, h hol van jó hely, ahová "le tudunk parkolni" egy kis pihenésre, ahol jól érezzük magunkat....
sziasztok, valakinek van infója az új lányokról? Rita, Roxanna, Kendra
Köszi