Köszi. Lakásra nem lehet hozzá menni csak autós kalandra?
Köszi. Lakásra nem lehet hozzá menni csak autós kalandra?
Vékony is ork lány, de ápolt, igényes, normális tiszta lányka. Korekt, nem lehuzó, igaz én kétszer vittem el kocsis kalandra, de megérte. Fr*nciája jó..
Biankáról van mostanában valakinek tapasztalata? Kár egy kép van fent róla nem tudom miért esik nehezükre a lányoknak legalább pár képet feltenni magukról.
Sziasztok, napközbenre tudtok valakit szekszárdon, a "belváros' környékén?
jó lenne kicsit nagyobb felhozatal....
köszi
Keresd mint Laura!
Vikiről nem esett még szó! Mit tudtok róla mondani???
Minden héten más néven volt fent a hírdetése,ahogy az átveretek beszámolói felkerültek. Sok beszámoló volt vele kapcsolatban. Engem is megpróbált átverni,de én emlékezem mások beszámolóira és ott hagytam amint előre kérte a p...!A város több pontján "működött".A panelházba bement és a hátsó ajtón távozott valószínüleg,mert eltünt . Az első képein eléggé leharcolt volt,aztán a szerzeményből kikupálódott.
Szerintem Kendra lehetett a lány.
Fecóóó85 ezt írta január 31-én:
"Ja igen a kedvencem Kendra néven hirdetett és eléggé hasonlított Mónikára, ő is arcal volt fotozva. ujvárosban találkoztunk a boltnál, mondta h jattolni kell a szobáért előre ***moderálva*** ot...látta h furcsállom a dolgot és mondta h van nála is ***moderálva*** aztán menjek...nem nézett ki rosszul a csaj...sőt szd.-i felhozatalba jónak számított a külsö és sztm nem is volt kissebség ami nagyon ritka! gondoltam ***moderálva*** nem lép el...de :DDD lelépett mint k*rva a díványról!Fiuk(lányok) ha előre kérnek p*nzt ugy h nem vagytok abban a lakásban v ahol az dolog lezajlik ne dőljetek be az ilyen és hasonlóknak, főleg ebben a városban!"
Üdv ,
én egyszer Szekszárdra latogattam ,tudtam gyenge a választék
de láttam egy szep lanyt fennt ,nem is tudom mar a hirdető nevet! Az uj varosba hirdette magat,
Nagyon szimpi es kimondottan szep lány fogadott persze az utcán es mondta adjam előre a p*nzt
mert neki a szobát előre ki kell f*z*tnie! Annyira jól előadta hogy meg becsukott szemmel is elhittem volna..persze ugy eltűnt mint a kanfor!
hat megéri a p*nzét az biztos többet nem járok így !!!
vigyazat!!!
Szia Bella0427! Tudjuk,hogy nem Te voltál!
Makktársak! Ti ,akik esetleg nem régen keresgéltek fogadjátok meg a tanácsot,vagy olvassatok beszámolókat!Lehet,hogy több oldalt is kell visszalapozni,vagy a keresőbe írjátok be a hírdető nevét!
Az alábbi esetekben kezdjetek el gyanakodni:
-fénykép nélküli hírdetés (oka van!)
-internetről letöltött fényképet mellékel a hírdetéshez( oka van!)
-a hírdetésben lesz minden amit szeretnél,szupermasszázs,meg hu-meg hü igéret!
-gyakran váltogatja a nevét (oka van!)
-telefonon érdeklődéskor azonnal az első kérdése: Mikor szeretnél jönni? Na ilyenkor vegyetek mély lélegzetet és gondolkodjatok!
-Utcán soha, de soha ne adjatok előre "***moderálva***"!
Szia!
Ebben igazad van , sajnos ez nem lett korábban sem oda írva.
Sziasztok!
mert biztos nem rolam !!!
2 bella van !
köszönöm
Sziasztok!
olvastam az elöttem szolokat es ugy gondoltam gyors be regisztrálok , mivel nekem is lenne
egy-két mondani valóm Bellarol...
en kb másfél hónapja latogattam meg ,kif*z*ttem egy teljes órát
a leányzó negyedóra elteltevel szólt hogy nem ér ra mert itt a baratja!
erre en persze felhaborodtam hogy kif*z*ttem egy teljes órát es negyedoraja voltam bent ,adja vissza
a p*nz egy reszet!...erre o elkezdett fenyegetőzni hogy 5percem van hogy elmenyek mert ha a baratja eszrevesz rosszuljarok..hagytam a francba..többet hozza se megyek..
ez tolna megye kinalata!
Vigyazatok kinek adtok p*nzt!!
Tisztelettel, szilard
Ezt olyan írta volna, akinek egynél több hozzászólása van még el is hinnénk.
Neked nem lopta el a p*nzed? :)
Hello!
Bellát ajánlom a tolna megyeieknek. Jó kis csaj, korrekt, nekem bejött.
Ki dolgozik a helyén? Róla mit lehet tudni?
Sajnos Melinda külföldre költözött.Ezt tegnap tudtam meg az ugyan azon a helyen(Melindától b*r*lt lakás) d*lgozó helyettesétől,aki máshol hírdet. Ő nem vállalja azokat a dolgokat amelyekért Melindát szerettük. Emlékezzünk jó szívvel Melindára,aki fény volt ebben a városban!
Heló! Én is el szeretném kérni Melinda számát! Előre is köszi. Képet lehet látni róla valahol?