Helló!
Szerinted miért nem írnak annyi beszámolót a vendégek a fórumba, mint régebben? Én csak a saját példámat ismerem, egyszerűen meguntam, hogy állandóan hadakozni kellett mert csomóan betámadtak különféle nickeken, hogy nem igaz, amiket írok! Teljesen mindegy, hogy jót, vagy rosszat írtam. Persze, hogy az ember egy idő után megunja. Tudod bizonyos idő óta már nem ide írok, és érdekes módon, ott nem kritizál senki (ja, hogy nem is teheti, mert a minimum az, hogy be kell regisztrálni, de megírt és elfogadott besziket még akkor sem minősíthet senki! Vendég sem, de pláne nem más h*rdet*k!!! Ha valaki nem így látja, szintén írjon beszit az élményeiről, ez ennyire egyszerű!)
Mondjuk, még ha ezt esetleg sértőnek is fogod találni, olyan véleményére én speciel nem igazán adok, aki nem hajlandó felvállalni saját magát! Én sosem írtam másik nicken és nem is fogok, ugyanakkor itt a vlen csomóan vannak, akik egyrészt rengeteg különféle nicken irogatnak, másrészt olyan hölgyek, akik nem vállalják fel magukat! Ha rajtam múlna simán bevezetném, hogy aki itt hirdet csak és kizárólag úgy írhat be bárhova, hogy lássuk, ki ő, és nem névtelenül, mert ugye az a legkönnyebb...
Üdv
ilko