Teljesen egyetértek azzal amit írsz.
Valóban egy bemutatkozó szöveg nagyon sokat elmond és a képek is...
Tudja a hirdető, hogy olyan képek lesznek persze ha mutatja az arcát amit minden egyes férfi látni fog. És egy apró mosolyt sem tud oda erőltetni aki mit várhat az ember ha el megy hozzá. Tudom, hogy sok szomorú sorsú rá kényszerített nő van ebben a "szakmában" de pár hirdetésnél amikor látom azt az élet unt vagy épp flegma savanyú fejet...
Gina hmm igen :) kevesek közt igazi egyéniség volt! Először olyan nagyképű ki ha én nemnek tűnt aztán olyan kedves és közvetlen igazi kincs és olyan ritka :(
Hát igen az üzletpolitika.
Úgy vettem észre 3 fajta van!
1. kezdő minél gyorsabban kissé ügyetlenül kapkodva hamar sokat keresni és tovább lépni avagy a rá kényszerült anyagi helyzet miatt ideiglenesen.
2. Kicsit sem kezdő álltalában olyan akinek a konyhából dirigál az "apauci" ügyes színészi játék és koreográfia előre megtervezett történetek hoppá nem érek rá a barátnőm, de én vállalak vagy épp elfogyott a tej le kell mennem boltba vagy a gumi fogyott pont el, de nyugi a te idődből vesz másikat csak várd ki :D vagy a beszélgetős.... meséld el az életed, de közben ne nyúlj hozzá stb és ennél vannak sokkal durvábbak...
3. Hirdetők 10% (egyéni vélemény) akik korektek igényesek közvetlenek és nem utolsó sorban arra törekszenek, hogy a vendégekkel jó kapcsolatot ápoljanak mert tudják ha véleményt nem is írnak róluk, de a férfiak ki beszélik őket egymás közt és ha pl én is kellemes élményben részesülök XYZ nél akkor biztos őket fogom ajánlani másnak is.
Persze előbb említett hirdetők sem felelhetnek meg mindenkinek viszont ha 100-ból 90 azt mondja, hogy ő igen ajánlott kategória akkor nagy valószínűséggel csalódás mentes lesz :)