Én sem értem miért kell itt fikázni egymást. Ha valakinek bejön az SOS francia, mert *lcs*bban megkapja azt amit akar miért kell bántani? A kereslet alakítja a kínálatot, ha nem lenne rá igény nem lenne kiírva a legtöbb hirdetésben. Az is vicces, hogy másik lányokat szidják amiatt, mert *lcs*n dolgoznak. Most biztos újat mondok, de leírom, hogy aki *lcs*n csinálja csak szarul az ugyanúgy nem fog megélni belőle. Sőt nem *lcs*n, mondom inkább azt, hogy reális *ron. Mindig lesz aki túl sokra tartja magát, volt nálam is olyan, hogy végighívtam 5 lányt, mosolyogtam egyet az *raikon majd a 6.hoz elmentem és kicsit sem éreztem, hogy nem nyújtott megfelelő szolgáltatást...
Van még itt pár szolgáltató aki normális *ron normális szolgáltatást nyújt, nem is egyszerű bejutni hozzájuk.
Ami engem zavar kicsit, hogy itt volt év vége, meg most év eleje, rengeteg ember ráér, van szabadideje és alig vannak lányok, volt olyan, hogy 2-3 oldalnyi lány volt az oldalon, most 1 sincs tele, bezzeg mikor majd mindenki megkezdi a taposómalmot akkor jönnek a lányok is, meg a sírás, hogy nincs vendég. Mielőtt megkapom (mert ilyenkor az szokott jönni), hogy mindenkinek kell pihenés jelzem én is dolgoztam az ünnepek alatt, mert volt rá igény.