Minő véletlen, épp összefutottam a chaten egy S.O.S franciát nyújtó lánnyal! Vikike Pápán rendel! Itt a beszélgetés kimásolva!
***moderálva***
Karesz, ajánlom figyelmedbe mert olcsó és mondtad, hogy kíváncsi lennél ilyenre! :D
Minő véletlen, épp összefutottam a chaten egy S.O.S franciát nyújtó lánnyal! Vikike Pápán rendel! Itt a beszélgetés kimásolva!
***moderálva***
Karesz, ajánlom figyelmedbe mert olcsó és mondtad, hogy kíváncsi lennél ilyenre! :D
Mindenk annyiért dolgozik, amennyire tartja magát! ....és minden vendég olyat választ, amire érdemesnek tarja magát! Zsák a foltját megtalálja! ;)
Kevered a szezont a fazonnal! :D 40 évesen is tartom magam annyira, hogy nem kell *r alá mennem! ;) Akkor a kedvelt 40-esed, aki 33-nak írja magát, abban sincs semmi tartás?
Jaj te kis oroszlán! :D Amíg nem csinálok apróp*nzért S.O.S franciát, addig nem is álltam be a birkák közé! Annyi tartás legyen már egy nőben, hogy nem cummant le senkit ***moderálva***! Erről szólt a történet!
A sok bírka meg csatlakozik a nyájhoz! ;)
LIKE! :D Erre akartam kijukadni na! :D
Te tudsz valamit!:)
Sztem ezt anno vmi utcai harcos hozhatta be:)
Sziasztok!
Egy kis reklámot szeretnék csinálni Szendy-nek, anélkül, hogy érdekem fűződne hozzá:-)
Lehet, hogy találni nála vékonyabb lányt is, de bőven van ami ezt ellensúlyozza. A tekintete, az ajkai, feszes melei az érzékien keményedő bimbókkal.... Had ne soroljam még tovább:-) Sokkal többet is vállal, mint amire nekem igényem lenne, szóval félgőzzel is elintéz:-)
Immár harmadszor találkoztunk, kedves, aranyos lány, egy kicsit sajnálom is, hogy ilyen sorsra jutott.
Vigyázni rá!!!
Én nem tartok igényt az S.O.S.-re . Legyen inkább 1 óra, abba legalább kapok mást is, meg a hölgy le is vetközik, az S.O.S.-t meg lehet ruhába csinálják
MInden régi és leendő partneremnek boldog újévet kívánok!!!puszi mindenkinek Fanny Sárvárról
Tehát, akkor azt mondod, hogy a pasik az olyan szolgáltatásra tartanak igényt, ami minél drágább és annál rövidebb? :D
Értem én, hogy villanymotor.......de mi hajtja? :D Akkor minek kihangsúlyozni egy bemutatkozóban? Odamegy a pasi és kif*z*ti a félórát és mondja, de csak én 10 percet maradnék ha nem baj! :D Szerintem egy lány sem sértődne meg rajat! :D
Hát a pasik szerint van értelme, különben nem lenne rá igény. Tudod a kereslet határozza meg a piacot. :-)
bocs, javítva félóra, ennek :D csak elkapott a röhögés :D
Jól elkanyarodtunk különben az S.O.S franciától! :D Tehát, akkor összefoglalva, fél óra *rában, félóra helyett kaphat a kedves vendég 5-10 perces szopit? Na nemáááár :D enek így semmi értelme!
Az 1 darabnak? :D
Metróban vettem múltkor, ott 1950 Ft volt az ára.
A Davodoff-nak még 950 darabja! ;)
Annak párszorosáért már normál félórát lehet kapni, nem 5-10 percet! De kilincstől kilincsig 5-10 perc, se kuki mosás se semmi? hmmm
Nekem meg soha nem volt még ötösöm a lottón, s mégis tudom mennyi a főnyeremény! :D ;)