Fedettlen cickókban nekem Csilla és Dzsina, fedett cickókban pedig Rubint-é tetszik legjobban .
Kedves Szép Lányok . Ne veszekedjetek,inkább pusszillak titeket .
Fedettlen cickókban nekem Csilla és Dzsina, fedett cickókban pedig Rubint-é tetszik legjobban .
Kedves Szép Lányok . Ne veszekedjetek,inkább pusszillak titeket .
Nézegetve a képeket cickóban sztem egyértelmű,hogy Kyra a legjobb. :) Nem semmi légzsákok.. :))
Nem voltam a kupameccsen,mert amikor kiestünk az első osztályból most legutóbb,már sokadjára ugyebár,akkor megfogadtam,hogy amíg másodosztály van,addig nem járok. Sokan erre mondják,hogy "divatszurkoló",de igazsáf szerint az egyszerű ok az,hogy a másodosztályért már nem fizetek pénzt,nem mintha az első osztály olyan hatalmas buli lenne,de azért még mindig jobb minjuk egy szpari-diósgyőr,mint egy szpari-balmazújváros. :) De amúgy még a másodosztályra is kijárnék,ha látnám,hogy meghalnak minden labdáért,de sajna nem ez a jellemző az országban. Így többek közt az így zsebben maradt lóvét,odaadom az itt hirdető lányoknak. :)))) Amúgy kedves Karesztattooed ki a legjobb nő Szombathelyen? :) Ha esetleg egyszer munkám révén arra járok... :)
Szórakoztató olvasni az itteni fórumot. :)) Jah és hajrá Szpari! :) Üdv Nyíregyházáról! :)))
Kedves Kimberly!
Visszaolvasva kicsit, nem igazán értem min akadtál ki! Rubint azt írta, hogy előbb látogatta meg a beszi írója (saját bevallása szerint) a lányt, mint ahogy a városban megjelent a hirdetése. Ez valóban furcsa, lehet máshol ki se tennék így a beszit. Semmi sértegetés, beszólás nem történt, mindössze ezt jegyezte meg.
Ami a városok közti váltogatást illeti, azért valami oka nyilván van. Nem szokás a lányok között, hogy ilyen sűrűn váltogatják a városokat, ennek általában (80-90%) az az oka, hogy "nem megy a bolt" egy adott helyen. A Te esetedben nem tudom mitől van, de sok vendéget alapból bizalmatlanná tesz, és valljuk meg, nem szokványos dolog.
Ami Gyöngyszemet illeti, már régóta ismerem innen, és megbízom benne. Nyilván ez semmit nem jelent, de azért így nekiugrani számomra több, mint furcsa!
És végezetül a ***moderálva*** pesti átlag (ami picit m*gasabb, mint a vidéki), de azért nem mindegy, hogy vannak-e ehhez e*trák, vagy mindent tartalmaz. Csak azért jegyeztem meg ez utóbbit, mert olvastam Rólad beszit és ott azt írták, hogy nem minden van alapban.
Üdv
ilko
Látom Kimberly akadnak némi gondjaid a szövegértelmezéssel. Nem azt írtam hogy lehúzós vagy, hanem azt hogy kettőtök közül inkább nálad éreztem ezt. A Kettő között azért van némi különbség. De ha te ennyire magadra veszed lehet mégiscsak van benne valami? Ezt neked kell tudnod...
Én meg köszönöm szépen! ;)
Igen, lehúzós vagyok! ***moderálva***
Látom megint megy a fröcsögés. No akkor én is kicsit hozzászólnék a témához. Rubinthoz és Kimberlyhez is volt már szerencsém élőben, és azt kell mondjam messze Rubintról őrzöm a kellemesebb emlékeket. Most belemehetnék itt részletekbe is, de véleményem szerint az intim része a dolgoknak kizárólag a szolgáltatóra és az ügyfélre tartozik, úgyhogy nem részletezem. Mindenesetre számomra Rubint hozzáállása sokkal kellemesebb volt, és ha kettejük közül valaki lehuzós azt inkább Kimberlynél éreztem. Ez persze kizárólag az én szubjektív véleményem, mert ugyebár ízlések és pofonok... Na ezek után ha gondoljátok lehet engem is fikázni.
Jah, hogy nincs mit másolni? .......és akkor neked erre már nincs is időd? :D Értem én!
Skorpió: Ő az, aki mikor langyosat vesz a szájába, azon nyomban kiköpi. Inkább legyen jéghideg vagy tűzforró, csak középszerű ne!
Ennek fényében ugye nem baj, ha többet nem foglalkozom az írásaiddal?! ;)
pl. Forum Veszprém: #8197
Jó kiinduló pont! Hajrá Rubint!
Pfff...:D::D:D
Nekem erre nincs időm Rubint, nagyon jól tudod miről "beszélek" 40 évesen a helyedben már nem lennék álnok. Nagyon sokan tudják, hogy ki vagy te valójában. Most meg háááápogsz hogy Te nem csináltál semmit, Te nem írtál semmit PEDIG, TE VOLTÁL AZ ELSŐ aki hozzászolt a beszihez! TE, akinek végképp semmi köze hozzá, se haszna belőle semmi!
Kellemes napot, jó furkálódást! Szia Rubint!
(Itt fröcsögsz, és hárítassz, de közben magadban fortyogsz!)
Csak annyira minte! Ne terelj! Másold a bántást!
Rubint!
Unatkozol?
Kimberly!
Van egy valótlan, vélt sérelmed........ Légyszíves, másold ide, azt a bejegyzést, amivel én hozzászóltam a barátnődhöz, vagy bántottam vele! ;)
:D Engem sehonnan nem utáltak ki, mint látod Győrből és Székesfehérvárról is kapok visszajelzéseket. Nem támadom Rubintot, hanem megvédem a barátőmet! Nem én vagyok az, akivel tele van a fórum, Rubint az, aki mindig szerepel. :D Klasssssssssssszisokkkal :D :D ahhaaa... :D Mégegyszer hangsúlyoznám, ÉN NEM LENNÉK BÜSZKE 10 ÉV HASZTALAN K.RVÁLKODÁSRA!! Eszemben sincs később azzal menőzni, hogy 10 évig voltam k.rva egy helyen!!!
Rubint! Teszek rá, hogy mit és hogyan csinálsz, ENGEM ÉS A BARÁTNŐMET NE PISZKÁLJ! Foglalkozz a saját dolgoddal!
(hálistennek' hogy nem tudom elmondani magamről, hogy 10 ÉVIG nyomtam az ipart egy városban, és nem jutottam előrébb semmiben....)
:D Engem sehonnan nem utáltak ki, mint látod Győrből és Székesfehérvárról is kapok visszajelzéseket. Ne
Vagyis, rövid i-vel. birkák!
Nem jól másolsz! Így szól helyesen: Láttál már farkast, aki rosszul alszik a bírkák véleménye miatt? ;) A SKORPIÓT meg alapból nem érdekli! :D
Azt a leborult szivarvégit: "Kimberlynél becsületesebb, őszíntébb , ferebb ..." ez most komoly?! Aki forumozik az már olvasott szinte minden városban a kedves munkásságáról. Aki idáig nem az tegye meg és fény derül mindenre. Téma lezárva.