"kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését" Megint megkaptad! :) Csak lenne annyi Benned kedves Kollegina, hogy felhívsz és elmondod mi bajod velem, ahelyett, hogy ide írogatsz hülyeségeket! :)
"kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését" Megint megkaptad! :) Csak lenne annyi Benned kedves Kollegina, hogy felhívsz és elmondod mi bajod velem, ahelyett, hogy ide írogatsz hülyeségeket! :)
Kedves,nem szálltam el magamtól, ugyanolyan igazi parasztlány vagyok, mint eddig voltam, a gyöngyszem=Rubint! Pláne, hogy egyszer még szidott is a hölgy=gyöngyszem pedig, ha az ügyfél kérdezte, kihez érdemes elmenni,kit ajánlok, mindig Őt mondtam! Azóta már nem!
Te pedig szerintem ugyanolyan hölgy vagy, mint én :) , mert november 2. hozzászólásodnál az admin megkért..........
"Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!" ???
Ja, és november 3-án meg ajánlottál, nem értelek!
Vagy Te se Magad?
Különben meg sohase írnék fel egyik lányról se semmit, mert
tisztelem is az összes lányt aki ebbe dolgozik, miket élhetnek át nap mint nap!De ezt egy vendég a fórumon nagyon jól megfogalmazta!
"Kiváncsi vagyok, a nagy kritikusok mit szólnának, ha ország-világ előtt őket fikázná valaki apró csínytevései vagy bénaságai miatt. Ez jusson mindenkinek eszébe mielőtt bárkire sarat dobál nyilvánosan!"
Akit érdekel azokkal közlöm, hogy Virág nagyon ajánlott kategória! A valóságban is ugyanaz a nő fogad aki a képeken látható. Cserfes de nekem bejön. A masszázsa kitűnő és jól reagál ha kényeztetik egyszóval jó vele összegabalyodni és a látvány sem utolsó. Visszatérő vendég vagyok nála.
Lina- szintén ajánlott kategória legalábbis nálam. *rai az átlagnál kicsit magasabbak de ezért figyelmességet, kedvességet és nem utolsó sorban nagyon jó szexet kapsz/amennyiben a másik fél is rá tud hangolódni/ valamint a higiéniára is nagyon figyel csakúgy mint Virág. Szintén visszatérő vendég vagyok Linánál is.
Viky- eddig egyszer voltam nála és a kép eléggé vegyes. A lány kedves, aranyos bár a képekhez képest plusz 10 kiló azért felszaladt/mondta is/ de a nagy mellei/melyek nem lógnak/ kárpótolják az embert.
Franciában nem a legjobb inkább csak szopogatja és csak a makkot úgyhogy nem sokáig vettem igénybe ezt a szolgáltatását. Kényeztetésemre jól reagált és a szex inkább volt kellemes sem mint nagyon jó vagy frenetikus. Lehet hogy még egyszer elmegyek hozzá hátha másodjára már jobban fogjuk érezni egymást.
Sziasztok!
A mai az első bejelentkezésem és egyúttal kérnék némi infót Dzseniferről és Alexáról.
Köszi előre is
Az itt hirdető Dzseniferről ( Sziasztok!
Most érkeztem várostokba. Szeretettel várom új vendégeimet.
Kedves, szép, igényes, belevaló, szenvedéllyel teli, nagy cicis csajszi...
Dzsenifer (23) - Szombathely
***Tisztelt Valentina! Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését***
Drága gyöngyszem. Egyszóval Gabriella.:):):) Ugylátszik nagyon elszálltál magadtól, és a hírdető lányok üzletét próbálod rontani, de magaddal is többet kéne fogllakoznod, ahhoz hogy felkeressenek.:):)
Hello!
Szidi-ről jelentkezem beszámolóval.
Rövid telefonos egyeztetés,kellemes hang,minden rendben.
Irány a R-út.
Csinos fehérneműben fogadott,mosolygósan.A lakás meglepően tiszta,bár a bútorok,és a festés nem "mai gyerekek".Viszont ez nem volt zavaró,mert kellemes tiszta illat volt.Tusfürdő rendben,törülköző friss,ropogós.
A hölgy csinos,vonzó.Bár szerintem az életkorát véletlenül elírta a bemutatkozójában.... :-)
A melle,feneke szép formás,viszont kár a tetovált szemöldökért.
Odaadóan megtette amit kértem,tetszett a hozzáállása,és a profizmusa.Egyetlen dolog zavart csupán....még egymáshoz sem értünk de már kötelességszerűen nyögdécselt,és adta a búgó hangokat....ez mesterkélt volt...szerintem el kelle hagynia,nem szorul Ő rá erre.Enélkül is beindul a férfi nála.
Összességében nagyon jól éreztem magamat,tiszta lelkiismerettel ajánlom minden férfitársamnak.
Szidi!Csak így tovább!
Üdv.
dr.wg.
Kiara-ról valakinek tapasztalata? Előre is köszönöm!
Ha jobban figyeltél volna, akkor észrevetted volna, hogy sehol nem írtam azt, hogy rossz lenne, csak megjegyeztem, hogy hirtelen 5 évet öregedett.
És mit számít az a pár év ide vagy oda, ha dekoratív és hozzáértő a hölgy? Márpedig az alapján hány emberél kedvenc, és a beszámolóit olvasva ez jön le. Én pl ha most nem lenne olyan vékony a tárcám mérete rohannék is egyből, és az sem érdekelne ha esetleg elmúlt volna 40 éves. De kifogásokat mindíg lehet találni. Ha érdekel látogasd meg, ha nem akkor meg ne rugózz ilyen apróságokon :)
Azta! :D Aura hirtelen 33 éves lett! Biztosan tömbösítette a születésnapjait. :DDD 28 éves volt pár nappal ezelőtt.
Kétes hirdető lehet valaki azért is mert mondjuk a tetóját bizonyos okokból felismerhetőségből kitakartás,zegen már voltam ilyen lánynál kellemesen csalódtam ezért kérdeztem de ha konkrétumot nem tudsz....
Szia Gyöngy! :) Te még vagy? :)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!...
A Deborah néven hirdető lánnyal mindenki vigyázzon! Nem egy korrekt csaj és még LOP is!
A képei nem valódiak! Íme a bizonyitték:
http://my-private.ru/chastnoe-foto/3822-zhena-razdvinula-popku.html
Nem érdekel a vélemény. Nekem meg van a vendégköröm.:)
Nagyon úgy tűnik.
Nem csak szép, de okos is! ;)
Ha a szerzesztőket meggyőzted volna arról hogy a képeken te vagy akkor gyanítom levették volna a "kétes hirdető" feliratot.
Bocsi, de nem érdekel a komment, aki eljön hozzám ahogy írtam is, az a mai napig viszajár. Részemről ennyi, a további véleményetek nem érdekel.
Ha "megerősítés" alatt Strigx hozzászólására célzol, akkor úgy látszik, hogy a szarkazmust sem érted. :DDD
Aki nem dolgozik annak nehéz rontani az üzletét! :D De a kamusok mindig ezzel jönnek, terelve a témát a lényegről!
Nem véletlen kapod meg minden egyes alaklommal a KÉTES HIRDETŐ titulust. Szerinted a szerkesztőség a hasára üt? Neeeem! Utána néz a dolgoknak, hogy honnan erednek a képek. ;)
Ui: Aki lopott képekkel hirdet az soha nem lesz konkurencia senkinek!
Küldömben ha végignézed akkor a előző komentban megerősitatték hogy valós a képem.Nemtudom mit kell erőlködni!!