Valószínű a hölgyekhez gyakran megy olyan vendég aki nem épp a zsánerük, de azért gondolkodjatok már el a különbségen. A nem zsáner ilető valószínüleg éppen azért ***moderálva*** a nagy ***moderálva***, hogy olyan hölgyel mehessen el aki viszont neki zsánere. Szóval azért nem teljesen ugyan az a helyzet. Ha egy szolgáltalónak csalódás a vendég az vagy kénytelen benyelni a békát, vagy ha túlzottan finnyáskodik, előbb utóbb elfogynak a vendégei. Aki maga választotta a ***moderálva*** ezt a módját, az viselje a következményeket, cserébe a jobb ***moderálva***. Nyilván ti is mehetnétek multihoz, vagy ide -oda dolgozni ***moderálva***, de inkább úgy döntöttetek, hogy jobban szeretnétek keresni. Egyszóval ha valaki ***moderálva*** valamiért, az talán el is várhatja, hogy a ***moderálva*** azt kapja amiért ***moderálva***. persze nyilván vannak olyan kirívó esetek amikor muszály nemet mondani, pl ha a látogató betegen érkezik ki tudja milyen nyavaját ragasztana át a szolgáltatóra. Ez esetben nyilván minden magára és az egészségére valamit is adó ember elhajtaná a delikvenst. Én pl mindig is kínosan ügyeltem arra, ha csak egy kicsit is úgy éreztem hogy kapar a torkom, és tüsszögök, de nem az allergiától, akkor már inkább nem mentem senkihez, nehogy megfertőzzem. Ugyan ez viszont a másik oldaltól is elvárható, ha csak kicsit is betegnek érzi magát a szolgáltató, akkor tartson szünnapot amíg rendbejön. Ez utóbbit azért is hoztam fel, mert volt szerencsém olyan hölgyhöz, aki a telefonban még megerősítette az egyik szolgáltatása meglétét, de helyben az akció közben közben közölte, hogy ezt most inkább ne, mert meg van fázva....