Tudod van olyan réteg, akikkel nem kell foglalkozni.
Akiben annyi gerinc sincs hogy az orrod előtt írja le a chaten, akkor nincs miről beszélni és ez az igazi szegénységi bizonyítvány :)
Amikor fent vagy lapít, amikor lelépsz köpköd, sajnos sok ez a réteg és nem véletlenül van annyi kukkoló akik csak belépnek és olykor napokig fent vannak.
Velem ugyanezt eljátszotta akkor, amikor még velem is spanolt (persze nem "úgy" mert én pasas vagyok), tőlem kérdezte, hogyan kell másolni írást stb. majd amikor kiléptem a privát (!) beszélgetést másolt be közösbe...azóta én nem is tárgyalok vele kül.képp.
...és bele se megyek abba mennyire szabályszerű az, ha egy itteni lányt járatnak le úgy, hogy nem is voltak nála látogatóban. Mert ha volt és valami nem tetszik neki normális stílusban leírja az úgy ok, mert mindenki mindenkinek nem tetszhet, de ismeretlenük sokak előtt negatív hírét kelteni senkivel sem ép dolog.
Ha a Te hitelességet sőt létezésed kétségbe vonták akkor arra már ki se térek hogy neki miért vannak több nevei, és a dusit miért is tiltották...
Másik, téged ócsároló illetőről nem is mondok semmit, mindenki tudja hogy a VL bohóca a képzelt v. valós betegségeivel meg az egyéb dolgokkal amik miatt nem tud normális vendég lenni.
Ennyit erről, ha van valakinek kérdése, észrevétele stb. akkor menjünk át az itteni VL-es dühöngőbe... :)
Szombathelynek meg üdv. :)