Megkérdezném melyik csaj merrefelé lakik pl. nincs valaki főtér közelében a thököli úton, 14 emeletesben stb?
Megkérdezném melyik csaj merrefelé lakik pl. nincs valaki főtér közelében a thököli úton, 14 emeletesben stb?
Üdv!
Ma sikerült bejutnom, Kimberly-hez. Kedves aranos lelkiismeretes lány. Azonfelül, szexi és csini. Köszönöm a vele töltött időt! Mindenkinek ajánlhatom nyugodt szívvel.
sziasztok gabriellarol adtok informáciot
az egy olyan pappír vagy több amiért a lányok oda vannak!
általában szám van rá irva, utánna pár nulla.
ne bonbonra és ne virágra gondolj :-))
Már szóbajött képei alapján amit saját szememmel is tapasztaltam. Mia néhány képe a valósághoz képest erős túlzás.
Sziasztok Makktársak!Én kérdezni szeretnék tőletek,azért itt teszem fel mert szombathelyi vagyok.Szóval bárki válaszolhat csak korrekt értelmes választ szeretnék kapni!Én még nem voltam f*z*tős hölgynél(eddig kimaradt).Az érdekel,írtok itt ,,Ajándékról"amit előtte vagy utána kell átadni,szóval ez mit takar,mi lenne ez?Ez érdekelne,köszönöm!!!Sziasztok
buék!
Minden kedves ,szolgáltatást ígénybe vevő Úrnak Eredményekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!
hi tud valaki olyan lányt aki házhozz jön
BÚÉK mindenkinek!
Remélem idén egy kis minőségi növekedés is várható, mert valljuk meg ez az év elég gyenge volt ebben a városban. Adok pár jótanácsot aztán mindenki döntse el megfogadja-e őket.
Ne kísérletezzetek olyan új lányokkal akik úgy jönnek ide, hogy már ki van írva, hogy meddig maradnak a városban. Már a hirdetésből lejön, hogy le akarják húzni a népet és már mennek is tovább. Még a helyszínen az elején tisztázzátok hogy minden úgy van-e akkor ahogy a telefonba mondta a hölgy. Ha még az elején kéri az ajándékot akkor meg főleg jó erre rákrdezni mert az már gyanús.
Voltam Hannánál amivel felrúgtam a saját magam által meghozott szabályokat. Oka annyi volt, hogy a telefonban mást mondott, mint a helyszínen de mire ez kiderült már késő volt, minden volt csak nem kellemes kikapcsolódás amit ígért. Oké, hogy fiatal és tapasztalatlan de aki így áll hozzá ehhez a szakmához az inkább ne csinálja.
BUÉK. minden csajnak!
Minden Kedves Szombathelyi hírdetönek Békés,Boldog,és partnerben gazdag új évet kívánok
Meg én nem irok roszat a lányokrol őrűljünk hogy vanak ijen lányok is
Miért baj ha valaki ezt szereti a lényeg az *ny*gi minden ember mást szeret nem mindenki egyforma
..és mi van akkor ha csak 13 percig lehet?
Be válalos lányt tud valaki nekem?
Boldog Karácsonyt mindenkinek :D :D
Kendra azért nem épp igy néz ki mint a képeken bőven van rajt plussz kg,ettől függetlenül nagyon aranyos szinte barátnő filinges,akinek ez bejön tudom ajánlani
Hello Glóriát páran dícsérték én is tervezem hogy meglátogatom,Kendra képei érdekesek számomra.
Köszönáöm! Nem akartam Miát megbántani, remélem nem ezért ne, látható most! Akik ismernek az itteni lányok közül, tanúsíthatják, hogy soha nem bántottam senkit! Nagyon tetszik, nagyon szemrevaló lány. Lehet rosszul fogalmaztam. A ruhás képei "agyon csapják" a szexi fehérneműseket! Ennyi! Bocsánator kérek, ha félreérthető voltam!