Óóóó... :)
Óóóó... :)
Kit bánt ez annyira, hogy moderálásra küldte? :)
De sokan nem a 40-50 éves nőkre izgulnak fel, hanem inkább a fiatalabbakra. Én se mennék el egy olyan korúhoz, aki már az anyám lehetne. Amúgy én se egy "barbibabával" éltem át az első szexemet. Egy 27 éves barna hajú, 165 centis és 60 kg-os teljesen hétköznapi lánnyal. Szerintem jó választás volt.
Attól függ...lehet elvállalja de olyan is. Pedig szerintem pont a legelső élmény a meghatározó a későbbiekre nézve is.
Én a helyében eléggé utánanéznék meg keresnék az illetőről beszámolókat
meg szerintem az elsőnél nem is muszáj rögtön egy Barbie babával kezdeni...helyében én biztos egy igényes idősebb nőt keresnék
Szerintem a lányok túlnyomó többségét egyáltalán nem érdekli, hogy szűz vagy-e vagy sem, ha elmúltál 18 éves és normális vagy. Akivel először voltam, tőle kétszer is megkérdeztem, hogy biztosan bevállalna-e. A válasza az volt, hogy "Persze, simán!".
Tud valaki egy lányt, aki bevállalna egy szüzet?
Tud valaki egy jó sz*lg*lt*tot ajánlani,mert én nem tudok választani!Elég válogatós vagyok,ritkán járok szombathelyen,eddig Gabriellához jártam de most nem látom a hirdetését.Nagyon alább nem is szeretném adni,ugyhogy csak szép és korrekt lányok jöhetnek szóba!
A fényképek alapján én is ezen voltam. Csakhogy eléggé koppantam.
Egy izgalmas Milfet vártam, de egy vénasszonyt kaptam. Súlyra és korra rá lehet tenni, nem is keveset.
Stílusra se jött be igazán, nekem csalódás volt a hölgy. Kutyusban toltam éppen, mikor felvette a telefont, és mondta, hogy 5 perc és végez. Hát, el is ment mindentől a kedvem.
Tuti, hogy nem megyek vissza hozzá.
Én nagyon ritkán,és csak igen indokolt esetben szoktam elragadtatásomat kifejezni szolgáltató
hölgyek iránt,azt meg,hogy gyönyörű,még ritkábban... Nem is tudom,most talán két régi
hölgy jut eszembe,akik kiérdemelték nálam ezt itt Szombathelyen... Kitty ( a Thököly u. ),
és a kis Gina ( Perintparti sétány )... Nos,aki tudja,kikről beszélek,az sejti,hol a szint...
Node pont ezért nem kéne ezeket a szavakat is itt a fórumon lejáratni...
Mert ami igaz,az igaz,de ami nem,az meg nem... Már bocsánat,nem bántás,csak az
igazság... Tudom,kinek a pap,stb...,nodemárazértkéremszépen... :)
Nem vitaindító,csak kéretik tárgyilagos maradni... :)
Ugye csak viccelsz ??? :) Mert akkor jó a humorod... :)
Sziasztok!Valakinek van infója Liza(43) kapcsolatban.Privátban írjatokSzerintem gyönyörű nő!
Sziasztok!
Döniz nevű hirdető hölgyről van esetleg valakik információja?privátban is jó lenne..előre is köszi :)
Sziasztok,
Döníz a képek és a bemutatkozó alapján szimpatikus kis csajszinak tűnik,
ránézésre abszolút az esetem, van használható infó róla ?
köszi, további szép napot
Igen, szerintem is az UV lámpa az egyik legjobb és leggyorsabb megoldás ez ellen. Az egyik lánynak nemrég a chaten is pont ezt írtam, mikor erről ment a téma. Amúgy az ilyeneket előbb-utóbb utoléri a végzet, a törvény alaposan s*ggbe k*rja a hamisít*kat. Bár az is lehet, hogy ezt előbb teszi meg egy feldühödött és bevállalósabb lány, akit át próbál vágni a hamis*tványaival. :DDD
Az a baj,hogy aki nem tudja melyik az igazi és melyik hamis azt könnyen átlehet verni.
Ajánlott venni 1 uv lámpát. Az sokat segít.... viszont én tudom kiez ez az ember. Nem is fogadom. Ha furcsaságot látsz a p*nz*n akkor vagy küld le váltsa fel így 2 ok hogy nem jön vissza. 1 azért mert már elkapták vagy pedig azért mert tudja,hogy nem vagy hülye.:) ez 1 r*hadt csaló de egyszer úgyis bukik. És akkor satu neki.
tul nagy!
Szép napot mindenkinek!
Eddig még nem volt "ilyen jellegű" randim, viszont már nagyon ki vagyok éhezve egy kis kényeztetésre,
sajnos a hsz-ok úgy érzem nem mindig objektívek, ezért kérlek benneteket - nehogy mindjárt az első alkalommal koppanjak - akár priviben is,
ha tudtok olyan hölgyet aki barátnő feeling-es és akár beszélgetni is lehet vele, intelligens srácnak gondolom magam, remélem ez nem túl nagy
elvárás, vagy ?....
Köszike előre is
üdv
Nina hirdető képei meglehetősen eltérnek a valóságtól.
Üdv mindenkinek
Volt régebben a városban egy T Szimonetta nevű hölgy szöke kb 22 éves nagyon szép kedves csaj volt bulikba szokott eljárni és ott .....róla nem tud valaki valamit
06/70-526-**** volt a száma anno
Voltam Fruzsinál.. Gyorsan felvette a telefont, megbeszéltünk egy időpontot.. Képeken ő van, gyönyörű lány.. a többivel eggyet értek amit írtál (helység és az árak), én 1 órát voltam, nem bántam meg.