Kedves Makktársak!
Tud valaki valami érdemleges információt adni Mira56-ról??
Köszönöm
Kedves Makktársak!
Tud valaki valami érdemleges információt adni Mira56-ról??
Köszönöm
Mesi : csodás voltál köszönöm !
Jessy (25) valaki?
Kinga 27 fijatal gizda pipihusi. valakinek infója?
Sziasztok!
Bükön Demónánál vagy régebben Mona járt már vki? Irna róla valaki infókat? Korrekt?
Köszi
Vanessza 22 nagyon jó :)
Köszi! Most rakott fel új képeket, az arca nagyon szép és tényleg fiatal. Egy normál menetre megéri kipróbálnom :)
Voltam nála, bár nem az esetem, de kimondottan jó volt vele.....nem flegmázott, tette a dolgát, először egy kicsit talán bizalmatlan volt, persze érthető, hisz először voltam ott, de szerintem ő olyan, akivel ha normálisak, akkor ő is az.....az alakja nagyjából rendben, kicsit több mint máshol, de a 1/2-ban benne van a nf is !
Régen szerintem más néven hirdetett, egyszer voltam nála de igazából nem túl nagy élmény. Se nf, se kf lehetőség.
Úgy meg marha drága.
Akinek elég a szép, fiatal test látványa és egy gyors menet annak hajrá! Többieknek nem ajánlom.
Sziasztok! Ramóna 22-ről tudk valaki infót?
Kriszti 34 valami jót képek dögsek járt valaki ott
Ezt én is szeretném tudni.
Suzyrol és Tiffanyrol valakinek van infoja Sárvárol? :)
Sziasztok! Már nézem az oldalt egy ideje, de csak most szólok hozzá.
Nem konkrét lányról kérdezek, hanem a sárvári Menta night clubról. Járt már ott innen valaki, vitt el már el lányt onnét valaki?
Sziasztok,
Szeretnék infót kérni, Ewy 35-ről! Volt valaki nála? Tényleg olyan jól néz ki, mint a képeken? Nekem nagyon bejön!
Előre is köszönöm!
Üdv.
Ugyanezt a két hölgyet ajánlanám ebben a sorrendben!!
Gabriella (32) és Evelin (26).
Sziasztok! Tudtok ajánlani csajt, aki nem adja magát drágán és jó is vele!?
Az sem baj. Hisz nem lehet egyforma az ízlésünk. Ha mindenki Lindát akarná, akkor valószínűleg sokan maradnánk küszöbön kívűl. Így viszont aki el akarja érni az el is tudja. És Te is beférsz Evelinhez: Tehát mindenki ÖRŰL!