Szerintem ugyan az! Látszik a képeken, hogy ugyan az a nő van rajta.
Szerintem ugyan az! Látszik a képeken, hogy ugyan az a nő van rajta.
sziasztok esetleg KIM-ről valami info?
igy hogy rossz elmenyeim vannak es p*nzembe is kerult en se....
nem szeretem a 20 on éveseket...
Ez már a hangjábol megállapithato.Mikor beszéltem vele telefonon rögtön ezt vágtam le. Egyébként ez az összes 30 év alatti hirdetöre igaz..
Legyen elég az hogy nagyon nagyon kezdő még....ennyi!
nem fogom megalazni.....
twenty1010 ird le bövebben hadd tudjuk meg mind.. igy legalább más nemjár porul...
lucy 20-nl vki járt már?
Hát ez a Hanna egy nagy nulla
Egyébként Bettinánál 18év van beállitva a bemutatkozóban már 19 lehet mire ajtót nyit 22 és Rékának hivják :D :D
Hát Bettina és Réka lehet ugyan az csak Bettina régebbi képekkel mert a 2 személy között márha 2 és nem 1 látszik ,hogy testalkatkülönbség van.. Réka már volt fent olyan képekkel amik agyon voltak photoshopolva rendesen hajlott a tér körülötte aztán 1 napot se vot fent már le is került érdekes :)
Megbeszéltem egy talállkát Bettinával . A lakásajtót már Réka nyitotta ki Bettinának kiadva magát . Tökéletesen tudott mindent amiről beszéltünk telefonon . Csakhogy Bettina képein nem egy olyan lány látható aki kb . 7 hónapos terhesnek is elmehetne és vastagabb bicepsze van mint nekem . Réka a képeken jól leplezi ezt . Bettina egyáltalán létezik ? Vagy csak kamu hátha valaki nem veszi észre a különbséget ? Különben meg horror árak vanak nála . ***moderálva***. Végülis nem tudtam meg mit kaphatok ennyiért .
Zoé 33 szoktam látogatni mikor errejár. Már várom :D
Üdv !
Szerintem , pénzkidobás és csalodás lenne a látogatás vége.Vannak szombathelyen a 30 as dögös átutazo hölgyek, öket látogasd meg ha tehed...Ök tudják mire van szüksége egy Férfinek..
Mi a véleményetek Réka22-ről? Nézegettem a képeit és felkeltette az érdeklődésem de aztán észrevettem ,hogy gyanúsan hajlik a tér a teste krül :D
Remélem nem került sokba a képek photoshopolása ;)
Voltam Erikánál. A személyisége magával ragadó, közvetlen, az első perctől kezdve úgy éreztem magam nála, mintha régóta ismernénk egymást.Látszott rajta, hogy törekszik rá, hogy jól érezd magad. A masszázsa is profi, nem csak simogatásból áll, és ő volt az első, akinél éreztem, hogy tényleg ért valamit a lingam masszázshoz, nem csak mondja.
Kedves TP!
Az imént olvastam nem éppen jóindulatú véleményedet rólam,a fórumon először.
A masszázs illetve domina hirdetésemet tekintve a kornál(ahogy helyszínen is mondtam neked) elírás történt,és természetesen nem kétféle korú vagyok hanem 28! :) ez már javításra került.
A masszázs programom ezek szerint neked nem tetszett,sajnálom,mindenkinek minden nem felelhet meg. Te vagy a 100-ból az egy akinek nem...a mindösszesen 5 nap amit városotokban töltöttem,elég volt ahhoz hogy legyenek akik visszajöjjenek hozzám,számomra ez épp elég visszajelzés,arról amit csinálok! Azért köszönöm,te biztosan makulátlan vagy velem ellentétben. ;) A jövőben még leszek Szombathelyen,így szíves figyelmedbe ajánlom domina programomat! Próbáld ki ha mered! ;) Talán ez jobban tetszene...én biztosan odateszem magam!
Szép napot ERIKA
Vivienn 31-ről valaki?