Valóban szánalmas, ugyanakkor undorító és felháborító amit itt műveltél gabor1000, pölt, magnus, vagy hogy a fenébe is hívnak. Én elhiszem hogy konfliktusod van Alexával, de mi a fenének ezen a nyilvános fórumon kell kiteregetni a szennyest? Még ha igazad van, akkor sem itt találsz megoldást! Alpári stílusod meg egyenesen visszataszító.
Szerintem neked komoly gondjaid vannak: érzelmi, erkölcsi, intellektuális és anyagi téren is. Külön-külön is aggasztó, de így együtt pedig egyenesen tragédia.
Ha igaz amit Alexa állít, s te kényszerítetted ebbe a helyzetbe, te tetted azzá ami lett, akkor mélységesen szégyelld magad! Ráadásul mindezt úgy követted el, hogy a feleséged volt. Neked így szavad nem lehet, az volna a leghelyesebb, ha békén hagynád.
Amúgy Alexa verziója a hihetőbb. Nem azért, mert a vendége voltam és még szeretnék is lenni, hanem ép a te hozzászólásaid miatt gábor! Olvasd el a január 26-i hozzászólásod: te ajánlod Alexát másoknak. Emlékszel: igéző szemek, mindent tud, ami egy ffinak kell, több nyelven beszél, okos, művelt.... Most meg egyszerre k*va!!! Vagy amikor arról írsz, hogy Alexa megfázott, de milyen rendes, mert nem fertőzi a vendégeit. Már akkor sejtettem, hogy Alexa stricije vagy! SZÉGYELLD magad!