Nem akarok sem politizálni, sem diszkriminatív lenni, mert a szókiforgató bizottság biztos így láttatja, ha elkezdi az ember a véleményét
kifejteni ( úgy gondolom, hogy a többség még mindig így gondolja ), hogy van a nő és van a férfi... és azok, akik valamiért nem érzik jól
magukat a saját bőrükben... ezért keresik az identitásukat... ez eddig oké...
Az, hogy valaki férfiként miért nem tud azonosulni ezzel a szereppel, én nem értem... pont azért, mert nekem az a természetes, hogy
hetero vagyok, és férfiként élek... de úgy gondolom, hogy azok, akik férfiként női szerepre vágynak, tök mindegy, hogy transziként, vagy
sima homoszexuálisként, stb... azok maguk is érzik, hogy valami nem stimmel náluk... kvázi hogy nagyon kilógnak a sorból...
A leszbi dolog nálam kicsit azért más, valahogy azt simán el tudom képzelni, hogy nagyon jó barátnők kipróbálnak egymással dolgokat, csak
mert érzékiebbek, mint az átlag férfi, és ez hetero férfiként még izgató is nekem... :) Nyilván... :) Persze, csak ha jó nők... :)
De ahogy írod, ha valaki férfinak születik, és akár teljesen át is operáltatja magát, soha nem fog nővé változni... ez igaz természetesen fordítva is...
A maszkulin jelleg megmarad, még a "legnőiesebb" férfiban is... ehhez van antenna, amit egy heteronak meg kell érezni, és nem hinném, hogy
mondjuk a totál homokosok is bepróbálkoznának egy full heteronál, pont azért, mert ezt ők is érzik...
Ha valaki mégis ráizgul egy ex - férfira, aki már "női" testbe költözött, ott sem stimmel valami, én ezt gondolom... élőben ezt meg pláne érezni kéne...
Nem is akarok ebbe jobban belemenni, mi is az állatvilág része vagyunk, és a természet kitalálta, amit kellett, ha valaki nagyon kilógott a sorból, az elpusztult...
Mert az utóbbi években jött nagyon elő az a régi - új ideológia, hogy mindent tolerálni kell, sőt, aki még ellenvéleményen van, abból náci lesz, stb...
Totális álliberalizmus, ami pl. még a sportra is kihatott... hogy transzi sportolók a nők között akartak versenyezni, kihasználva a genetikai előnyöket, ami
a férfi izomzatból ered... és valahol ezt mindenkinek érezni kéne, hogy a határon már nagyon túlment ez a dolog...
Lehet másnak lenni, de itt már - már kérkedve van ezzel a dologgal, összekeverve a szabadságot a szándékos provokációval... lásd Pride... :)
Az, hogy a 4 fal között ki mit csinál, az magánügy, nyilván... az, hogy jogokat akarni olyan dolgokra, amik a többség számára érthetetlenek, az pedig más dolog...
Az is, hogy nagyon sok átoperált ember megtalálta -e azt az új testében, amit keresett, az is érdekes... hogy vajon hányan vethettek véget az életüknek, mert
mégsem ettől jött el az az élet, amire vágytak... engem egy valódi statisztika érdekelne erről... hogy hányan jöttek rá esetleg későn, hogy most sem boldogok...
Egy faramuci sztorira emlékszem egy régebbi foghíjas showműsorból, ahol egy faszi 40 évesen jött rá, hogy ő más... elkezdte az átoperáltatását, szedte a
hormonokat, stb... elvált, a gyerekei is elhagyták... teljesen nővé operáltatta magát... férfiként sem volt szép, hát sajna, nőként egyenesen ocsmány lett...
Először férfiakkal próbálkozott, aztán pár év múlva rájött, hogy ő mégis a nőket szereti... :) Az lett, hogy talált magának egy nőt, aki ráadásul szintén férfiből operáltatta
át magát nővé... :) És elkezdtem gondolkozni, hogy ez most mi is volt, és mi játszódhatott le ebben az emberben... és hogy most tényleg boldog -e ???
Szóval én nem akarok senkit sem megbántani, de úgy érzem, ezen azért el lehet gondolkodni... és az oldal üzemeltetőit is meg szoktam érteni, mert sokszor
olyan dolgokért hibáztatják őket, amikhez aztán tényleg semmi közük, és nincs is rá megoldás... most csak annyit tehetnének, hogy az átoperált férfiak és a transzik, stb...
egyértelműen jelezzék a hirdetéseikben, hogy ők nem nőnek születtek... mert ahogy írtam, akik nem jól látnak, azokat ez megtéveszti, haha... :)
És a Vidékilány lassan lehetne Vidékiminden... mert vannak itt lányok, fiúk, transzik, dominák, masszőzök, szexbabák, stb... :)
Az állatok kedvelőire még nem gondolt senki sem ??? Én már azon sem csodálkoznék, ha holnap valaki a kutyusát hirdetné, mint szexpartnert... :)
Legyen szép napotok, és sorry a hosszú írásért... de ezt rövidebben nem lehetett... :)
Üdv. Infernal