Ezt utálom ebben a fórumban... mindig vannak újonnan regisztráltak, akik újra és újra felteszik a szokásos kérdést... olvasni nem egyszerű... :)
Amire ha nem válaszolsz, akkor kőbunkó, irigy disznó vagy... ha pedig igen, akkor éppen futtatsz valakit... ami akár igaz is lehet, de nem nálam... :)
Ha a múlt héten tetted volna fel a kérdésedet, akkor úgy tudtam volna válaszolni, hogy mehettél is volna élményért... L.na 30... :) A megfejtésért nincs bónusz... :)
Így már aktualitását vesztette... :) Meg az én megosztó személyiségem nem is vet jó fényt arra, akinek jót szeretnék... :) Vannak titkos és kevésbé
titkos "hódolóim", akik már a nickem láttán dührohamot kapnak és olvasatlanul szórják a dislike - okat, haha... :) Voltak vannak és lesznek is... :)
Az igazi élmény a szex volt Vele, nyilván, de úgy gondolom, aki értékeli az intelligens, szexi csajokat, az egyet fog érteni, hogy ha már csak masszázst is
vállal, még mindig egy igazi élmény Vele lenni... ez az Ő döntése, amit tiszteletben kell tartani, én Rá esküszöm, mint igazi "felejthetetlen" szolgáltatóra,
akit emberileg is nagyra tartok... és akire csak jó szívvel emlékszem vissza... :) De nincs nyáladzás, haha... :)
Le lettem oltva azért, mert említettem, pedig állítólag azért van a fórum, hogy beírjuk akár a kivételes lányokat, akár a lehúzósokat...
A győri topicot pont ezért örökre bojkottálni fogom, mert az ottani közönség tényleg nem igazi közösség, tisztelet a kevés kivételnek...
Én ezt a dolgot már egy ideje érdektelennek tartom, nyilván véleményem így is van az itteni dolgokról, csak jóból szóltam néha bele a fórumba...:)
Akik most kezdik ezt valójában, azoknak csak azt tanácsolom, amiről sokszor vakeroltam : keresd azt, akivel hasonló a véleményed, a lányokban az
ízlésed... amiket itt olvasol, mindig fenntartással kezeld, semmit ne vegyél készpénznek... Tanuld meg az itteni szabályokat, és az első gyanús jelre
szívfájdalom nélkül lépj le . ha más fogad, ha élőben nem jön be a hölgy, ha a helyszínen más összeg ( ö.sszeg ) hangzik el, stb...
A tanulópé.nzt mindig meg fogod fizetni... egyszerre kifogni azt, akihez visszajárós leszel, nem olyan egyszerű... ízlések és pofonok... :)
Ha meg eleve csapongani szeretnél, legalább szerzel összehasonlítási alapot, meg képességet arra, hogy megtanulod ezt a fórumot kezelni, haha... :)
Nem kell mindenkivel jóban lenni, sem haverkodni... én sem írogatok senkivel, mégis vannak, akik megértenek... :) Aki meg nem értenek, úgy sem számítanak... :)
A szimpátia egy létező dolog... ha ez kölcsönös, itt is szebbé tudja varázsolni az együttlétet... próbálj mindig kedves, normális lenni, általában bejön... :)
Ha köc.sög leszel, még a legnormálisabb lány is csak letudni akarja a dolgot, ha csak szívfájdalom nélkül ki nem b.asz, haha... :)
Tehát rajtad is múlik, kivel hogyan fogod érezni magad... aztán amúgy arra hallgat mindenki, akire csak akar... én leginkább magamra... :)
Én most boldog vagyok, van élet a VL - on túl is, ezt nagyon jól megírta valaki... és ezzel totálisan egyet is értek... :)
Minden jót, sok sikert !!!
Üdv. Infernal