Dícsértessék!
Ma délelőtt Betty (28)-nál jártam! A hölgy eleinte tartózkodó,bizalmatlan,mondhatni "szigorú"volt,de én ezt annak tudom be,hogy most jártam nála először!Később ez persze változott,egy barátságos kedves és a megbeszélt dolgokat lelkiismeretesen elvégző ***moderálva***van szó!A teste ruganyos,bőre sima ,selymes tapintású,mellei kislányosak olyanok mint egy kamasz lányé,csípője,feneke asszonyosan formás,arca szép,mosolygós,egyszóval kívánatos nő!Nfvsz-t kértem,amit profi módon csinált,símogatni is engedett,nyalni azonban nem,amit nagyon hiányoltam,mert a puncija teljesen borotvált és gyönyörű rózsaszín volt!!Pozitívum azonban,hogy valaki a natúr franciát végig szájba csinálja,sajnos ilyen lány egyre kevesebb akad!***moderálva***.Ettől függetlenül nem bántam meg,hogy meglátogattam Bettyt,de,hogy ne legyen a beírásom teljesen kritika mentes,azért azt megemlítem,hogy nem biztos,hogy szerencsés,ha a lakásban dolgozó másik lány bekopog,hogy:"itt van az új ***moderálva***",de mondom,ettől függetlenül minden oké volt!