Köszönjük Fikusz:)
Köszönjük Fikusz:)
Boldog nőnapot a hölgyeknek
Szeretném a tisztelt illetékesek felé jelezni: Carmen-Szuzi-Alicia (Nescafé) Székesfehérváron is hirdet.........érdekes ........érdekes.......
Amint látom fogatlan Alicia=Szuzi=Carmen visszatért Szombathelyre! Nem árt srácok vigyázni, mert a fotogarancia ebben az esetben annyit ér, mint erdőtűznek a vizipisztoly!
Azért látom szemetek a pályán. Én is feigyelgetem "itthon" a változásokat. MIndig van egy-két kamu kéró.....
Fogadnék, hogy valamelyik telefonszámot hiába hívjuk. Nem fogja felvenni senki. Illetve, ha mégis, akkor magyarázkodásban lesz részünk! Mert Fehérvár és Szhely között testvérek közt is van 130-140 km távolság, amit egy óra alatt lehetetlen megtenni. Igen! Alicia-Carmen tájékozódik innen, ami nem baj. Ő is érzi, hogy "valami bűzlik Dániában", de itt mindenképp! Megpróbál átvágni bennünk, de elég primitív és átlátszó az eszköztára!
Látom Alicia, olvasod a fórumot.......:)))))
Ügyes csavar, hogy Szuzi képét otthagytad a székesfehérvári oldalon.
További sok sikert a pofátlanságodhoz!
Sziasztok.
Valóban Aliciának és Szuzinak egyszerre tűnt el a hirdetése, és szinte ugyanakkor megjelentek ezek a hírdetések a Székesfehérvári oldalon, csak ott Alicia Carmen néven fut. Ezek szerint ott szimpatikusabb nekik.
Kár, pedig Szuzit szívesen meglátogattam volna!
Csak érdekességképp...................
Aliciának és Szuzinak, percre pontosan egyszerre került le a hirdetése! :)))
Vagy elment és levette, vagy egyszerre járt le.
Szerintem ekkora véletlen nincs. :))) Talán a késöbbiekben odafigyel erre is. XDDDD
Bár ahogy látom már el is tüntették :D
Az ilyen megér egy örökös ban-t. Talán előbb utóbb egy fórummoderátornak is feltűnik.....
Hát, nem piskóta teljesítmény öcsém!!
Honnan szabadultál a pirosról?? :))))))
Köszi gyöngy:)
Bővebb infó esetleg?? :)
gyöngyszemel értek egyet!!! :))
Az biza érdekes, mert Gróf Kurátor 2010 3. hóban regizett és mégsem hirdetőként jelenik meg, de nem kell megmagyarázni a hóembernek, hogy jó neki a nyár is . XDDDDDDDDD
Amikor ő regisztrált még nem volt külön látogatói opció....
És mindezt mondja egy hirdető .XDDDDD
Mesi, egy nagyon kedves aranyos lány, szebb mint Szuzi! :)))))
Szuzi életben szebb mint a képeken,nekem nagyon bejött és még megyek hozzá!Alicia is nagyon csinos,és foga is van heeehe!Mesiröl több infó?
Köszi az infókat Fikuszkukisz!